Chef'Special - Birds

Cover Chef'Special - Birds
Digital
Kaiser 562200320 (nl)

Charts

Binnenkomst:10/09/2011 (Positie 48)
Laatste week notering:15/10/2011 (Positie 94)
Piekpositie:48 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:6
Positie aller tijden:18219 (141 Punten)
Download:10/09/2011 / Piek: 48 / Weken: 1
In de landen:
nl  Piek: 48 / Weken: 6

Tracks

21/07/2011
Digital Kaiser 562200320 [nl]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Birds
  3:38
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:38One For The Mrs.Kaiser / Rough Trade
CS002
Album
CD
18/03/2011
3:38BirdsKaiser
562200320
Single
Digital
21/07/2011
Acoustic Version5:01Passing Through [Deluxe]Caroline / Kaiser
4707993
Album
CD
12/12/2014
3:38One For The Mrs.Kaiser / Caroline
Album
LP
01/07/2016
AcousticOne For The Mrs.Kaiser / Caroline
Album
LP
01/07/2016

Chef'Special   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Birds10/09/2011486
Thank Life For...08/10/2011891
In Your Arms08/02/20141755
Nicotine24/03/20184616
Trouble07/03/20204916
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
One For The Mrs.26/03/20112532
Passing Through15/02/2014161
Amigo11/03/20172118
Unfold14/03/2020118
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.38Chef'Special - Birds (Reviews: 8)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

RV
***
Voor een voldoende vind ik dit nummer een beetje eentonig. Wel vind ik het origineel dat Chef'Special alternatief met rap/hiphop wil combineren, daarmee onderscheiden ze zich sowieso van de andere alternatievelingen en natuurlijk al helemaal van de commerciële artiesten.
Laatst gewijzigd: 10/09/2011 16:36

gherkin
*****
Uitstekend nummertje. Deze chef mag ook eens iets komen bereiden bij ons.

Snormobiel Beusichem
***
▒ Ben het helemaal met @Robbin eens !!! En blijven klappen heeft ook géén zin ☺!!!

DeejayDave
***
Matig applausje dan maar.

Marc the Mike
****
Lust ik wel, deze Chef Special.

Supersok
***
niet slecht... niet goed... gewoon matig!
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?