Chef'Special - Amigo

Cover Chef'Special - Amigo
Digital
Caroline / Kaiser 1139291025
Cover Chef'Special - Amigo
Digital
Caroline / Kaiser 00602577344664

Charts

Single Tip:20/08/2016 / Piek: 9 / Weken: 8

Tracks

05/08/2016
Digital Caroline / Kaiser 1139291025 (UMG)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Amigo
  3:00
   
14/12/2018
Digital Caroline / Kaiser 00602577344664 (UMG) / EAN 0602577344664
Toon detailsAlles beluisteren
1.Amigo (Acoustic)
  3:07
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:00AmigoCaroline / Kaiser
1139291025
Single
Digital
05/08/2016
3:00AmigoCaroline / Kaiser
5731543
Album
CD
03/03/2017
Acoustic3:07AmigoCaroline / Kaiser
00602577344664
Single
Digital
14/12/2018

Chef'Special   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Birds10/09/2011486
Thank Life For...08/10/2011891
In Your Arms08/02/20141755
Nicotine24/03/20184616
Trouble07/03/20204916
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
One For The Mrs.26/03/20112532
Passing Through15/02/2014161
Amigo11/03/20172118
Unfold14/03/2020117
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.6Chef'Special - Amigo (Reviews: 5)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

DeejayDave
****
De heren Chef'Special timmeren aardig aan de weg in Amerika door te touren met Twenty One Pilots. Blij dat we ook weer eens nieuwe muziek mogen begroeten. Zomerse blijheid dat zeker wel een hit mag worden.

gherkin
****
Het is haast onmogelijk niet op z'n minst een glimlachje te krijgen bij deze extreem zomerse bedoeling.

Snormobiel Beusichem
*****
▒ Vrolijke, goede plaat uit begin augustus 2016 van: "Chef'Special", een Nederlandse formatie die in 2008 gevormd werd door vijf muzikale vrienden !!! Hun muziekstijl is een combinatie van verschillende genres, zoals funk, rap en pop, met rock en een beetje reggae en ska, geïnspireerd door bands als: "Red Hot Chili Peppers", "The Roots" en "Relax" (ook afkomstig uit Haarlem) ☺!!!

Jeroen68
******
Het kan nog echt in 2016: een geweldig nummer uitbrengen. Alle hulde.

Supersok
****
Ja hoor! ook dit klinkt wel lekker tijdens die nazomer
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?