Chef'Special - Amigo

Cover Chef'Special - Amigo
CD
Caroline / Kaiser 5731543
LP
Caroline / Kaiser 5731545

Album

Jaar:2017
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:11/03/2017 (Positie 2)
Laatste week notering:18/08/2018 (Positie 57)
Piekpositie:2 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:76
Positie aller tijden:297 (4376 Punten)
Combialbum:11/03/2017 / Piek: 2 / Weken: 76
Vinyl 33:11/03/2017 / Piek: 2 / Weken: 13
In de landen:
nl  Piek: 2 / Weken: 76

Tracks

03/03/2017
CD Caroline / Kaiser 5731543 (UMG) / EAN 0602557315431
03/03/2017
LP Caroline / Kaiser 5731545 (UMG) / EAN 0602557315455
03/03/2017
Digital Caroline / Kaiser 16UMGIM79520 (UMG) [nl]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Because I Love You
  3:25
2.Try Again
  4:00
3.Money
  3:01
4.All My Life
  3:11
5.Into The Future
  3:38
6.Homesick
  3:49
7.Amigo
  3:00
8.New Start
  4:24
9.Face Of A Stranger
  3:29
10.Jungle Bookie
  2:44
11.Nicotine
  3:58
12.Good Life
  3:28
   

Chef'Special   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Birds10/09/2011486
Thank Life For...08/10/2011891
In Your Arms08/02/20141755
Nicotine24/03/20184616
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
One For The Mrs.26/03/20112532
Passing Through15/02/2014161
Amigo11/03/2017276
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5 (Reviews: 2)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

MathiasJenssen
*****
Heerlijk album, verschillende stijlen, maar toch altijd een heerlijke, herkenbare chef'special-stemming

Rootje
*****
Goed gevarieerd album van de band uit Haarlem.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?