Chef'Special - Afraid Of The Dark

Cover Chef'Special - Afraid Of The Dark
Digital
Kaiser / Virgin 21UMGIM15881 / 00602435906836

Charts

Binnenkomst:03/04/2021 (Positie 100)
Laatste week notering:18/09/2021 (Positie 43)
Piekpositie:12 (2 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:25
Positie aller tijden:794 (1830 Punten)
Airplay:03/04/2021 / Piek: 1 / Weken: 25
In de landen:
nl  Piek: 12 / Weken: 25
be  Tip (V)

Tracks

26/03/2021
Digital Kaiser / Virgin 21UMGIM15881 / 00602435906836 (UMG) / EAN 0602435906836
Toon detailsAlles beluisteren
1.Afraid Of The Dark
  3:08
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:08Afraid Of The DarkKaiser / Virgin
21UMGIM15881 / 00602435906836
Single
Digital
26/03/2021
3:07Hitzone 98Sony
19439901172
Compilatie
CD
02/07/2021

Chef'Special   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Birds10/09/2011486
Thank Life For...08/10/2011891
In Your Arms08/02/20141755
Nicotine24/03/20184616
Trouble07/03/20204916
Afraid Of The Dark03/04/20211225
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
One For The Mrs.26/03/20112532
Passing Through15/02/2014161
Amigo11/03/20172137
Unfold14/03/2020122
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5Chef'Special - Afraid Of The Dark (Reviews: 2)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

gherkin
****
Chef'Special zorgt ook hier zeker nog wel voor een fijn geslaagd nummertje.

NOURIEPOERIE
******
leuk nummer.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?