Charles Aznavour & Josh Groban - La Bohème

Nummer

Jaar:2008
Muziek/Tekst:Jacques Plante
Charles Aznavour
Producer:Eric Mouquet
Coverversie van:Charles Aznavour - La Bohème
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

In de landen:
fr  Piek: 171 / Weken: 1

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:21DuosOdeon
2436822
Album
CD
05/12/2008
4:20Aznavour Anthologie [60 cd Édition Limitée et Numérotée]Barclay
3792318
Album
CD
17/11/2014

Charles Aznavour   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Yesterday, When I Was Young26/12/197029
The Old Fashioned Way13/10/197358
She10/08/1974245
Mes emmerdes03/07/1976252
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
A Tapestry Of Dreams19/10/1974107
Les grands succes17/04/1976181
For Me... Formidable14/06/1980234
Aznavour [1990]25/08/1990555
Christmas In Vienna III (Placido Domingo / Sissel Kyrkjebo / Charles Aznavour)16/12/1995724
Greatest Hits And More (50 Years d'amour)30/11/19963311
Het beste van05/01/20021341
Duos24/01/2009822
Het allerbeste van22/01/2011369
She - The Best Of - 20 Great Songs In English23/11/2013801
Encores16/05/2015891
Hier...encore02/01/2016261
Collected27/02/2016395
 
Compilaties - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Les grands succes17/04/1976510
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Aznavour Live - Palais des Sports 2015 [DVD]19/12/20151510
 

Josh Groban   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Brave16/03/2013692
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Josh Groban08/02/2003819
Closer29/11/2003389
Live At The Greek11/12/2004671
Awake11/11/20062528
Noël10/11/20072610
Awake Live17/05/2008512
A Collection15/11/20081116
Illuminations20/11/20101010
All That Echoes09/03/2013314
Stages02/05/201557
Bridges29/09/2018291
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
In Concert [DVD]29/03/2003232
Stages Live [DVD]13/02/201664
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 3)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?