Centerfold - Radar Love

Cover Centerfold - Radar Love
7" Single
Red Bullet R.B. 8

Charts

Binnenkomst:06/12/1986 (Positie 42)
Laatste week notering:24/01/1987 (Positie 36)
Piekpositie:14 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:7
Positie aller tijden:7878 (545 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 14 / Weken: 7
be  Piek: 11 / Weken: 5 (V)

Tracks

1986
7" Single Red Bullet R.B. 8
Toon detailsAlles beluisteren
1.Radar Love
  4:11
2.Rap
4:03
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:11Radar LoveRed Bullet
R.B. 8
Single
7" Single
1986
4:12De grootste Nederlandse pophitsMagic
180500-2
Compilatie
CD
22/05/2009

Centerfold   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Bad Boy28/04/1984411
Dictator12/04/1986611
Up And Coming25/10/1986286
Radar Love06/12/1986147
Intimate Climate04/04/1987369
S.O.S. Mozambique (Dutch Artists Sing For Mozambique)30/05/1987187
Money Makes The World Go Round15/10/1988507
Play The Game08/04/1989358
Summerdays Of '5106/10/2001476
Take Me20/06/2009914
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Man's Ruin11/04/1987672
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.06 (Reviews: 17)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
08/08/2005 17:13
Snormobiel Beusichem
***
Swacher cover von die Golden Earring aus 1986 durch "Big Mouth Moore", "Punky La Rie" und "Easy Peasy Fygie" (Centerfold). Erreichte schon die Holländische Top 40 für 4 Wochen (Platz # 29). Genau kein 4 Sterrn wert !
24/03/2008 15:24
Richard (NL)
****
Ik vind 'm wel goed, al kan ie natuurlijk nooit tippen aan het origineel van The Golden Earring.

Topbart
****
cover van de grote hit van Golden Earring. Niet slecht gedaan. In december 1986 hebben ze ook 1 keer de 12 inch versie gedraaid in de Top 40 toen Lex Harding die nog presenteerde. Die is helemaal spetterend lekker!!!! (ik bedoel dus die 12 inch)

Jeroen68
****
Heel aanvaardbare cover

Bearcat
*****
Even het geweldige origineel opzij zetten en naar deze "disco" cover luisteren
Was en is nog steeds oke wat mij betreft
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?