Centerfold - Money Makes The World Go Round

Cover Centerfold - Money Makes The World Go Round
7" Single
CBS CBS 653036 7 (nl)
Cover Centerfold - Money Makes The World Go Round
7" Single
Epic XXX 3 (uk)

Nummer

Jaar:1988
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:15/10/1988 (Positie 98)
Laatste week notering:26/11/1988 (Positie 87)
Piekpositie:50 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:7
Positie aller tijden:16581 (172 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 50 / Weken: 7

Tracks

1988
7" Single CBS CBS 653036 7 [nl] / EAN 5099765303674
Toon detailsAlles beluisteren
1.Money Makes The World Go Round
3:49
2.Even More Money (Instr.)
3:49
   
1988
7" Single Epic XXX 3 [uk]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Money Makes The World Go Round
3:49
2.So Distant
4:30
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:49Money Makes The World Go RoundCBS
CBS 653036 7
Single
7" Single
1988
3:49Money Makes The World Go RoundEpic
XXX 3
Single
7" Single
1988

Centerfold   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Bad Boy28/04/1984411
Dictator12/04/1986611
Up And Coming25/10/1986286
Radar Love06/12/1986147
Intimate Climate04/04/1987369
S.O.S. Mozambique (Dutch Artists Sing For Mozambique)30/05/1987187
Money Makes The World Go Round15/10/1988507
Play The Game08/04/1989358
Summerdays Of '5106/10/2001476
Take Me20/06/2009914
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Man's Ruin11/04/1987672
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.5 (Reviews: 4)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
08/08/2005 18:18
Snormobiel Beusichem
***
Die erste Platte ohne Cecillia De La Rie aber mit die neue Lady Sandra Noach aus 1988 ! Leider keinen Hit in Holland gewurden ! Nach diesem Song kam noch Einen Single raus von die "neue"Centerfold: " Play The Game" in 1989 ! Leider plegte Sandra Noach einige Wochen später Selbstmoed ! Es war "eigentlich" Das Ende von Centerfold aus Holland !

Topbart
***
zwak
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?