Centerfold - Man's Ruin

Cover Centerfold - Man's Ruin
LP
Cover Centerfold - Man's Ruin
CD

Album

Jaar:1987
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:11/04/1987 (Positie 69)
Laatste week notering:18/04/1987 (Positie 67)
Piekpositie:67 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:2
Positie aller tijden:12557 (66 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 67 / Weken: 2

Centerfold   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Bad Boy28/04/1984411
Dictator12/04/1986611
Up And Coming25/10/1986286
Radar Love06/12/1986147
Intimate Climate04/04/1987369
S.O.S. Mozambique (Dutch Artists Sing For Mozambique)30/05/1987187
Money Makes The World Go Round15/10/1988507
Play The Game08/04/1989358
Summerdays Of '5106/10/2001476
Take Me20/06/2009914
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Man's Ruin11/04/1987672
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 2)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
08/08/2005 18:23
Snormobiel Beusichem
***
ø Dieser einzige LP/CD "Man's Ruin" aus Januar 1987 von "Big Mouth Moore", "Punky La Rie" und "Easy Peasy Fygie" (Centerfold) ! Genau keinen 4 Sterrn wert !

Bearcat
*****
lekker album
veel hitsingles kwamen uit dit album
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?