Centerfold - Bad Boy

Cover Centerfold - Bad Boy
7" Single
Ariola 106 397

Charts

Binnenkomst:28/04/1984 (Positie 41)
Laatste week notering:28/04/1984 (Positie 41)
Piekpositie:41 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:1
Positie aller tijden:20741 (60 Punten)
Single Tip:05/05/1984 / Piek: 0 / Weken: 3
In de landen:
nl  Piek: 41 / Weken: 1

Tracks

1984
7" Single Ariola 106 397
Toon detailsAlles beluisteren
1.Bad Boy
3:45
2.Bad Boy (Instr.)
3:57
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:45Bad BoyAriola
106 397
Single
7" Single
1984
Instr.3:57Bad BoyAriola
106 397
Single
7" Single
1984

Centerfold   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Bad Boy28/04/1984411
Dictator12/04/1986611
Up And Coming25/10/1986286
Radar Love06/12/1986147
Intimate Climate04/04/1987369
S.O.S. Mozambique (Dutch Artists Sing For Mozambique)30/05/1987187
Money Makes The World Go Round15/10/1988507
Play The Game08/04/1989358
Summerdays Of '5106/10/2001476
Take Me20/06/2009914
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Man's Ruin11/04/1987672
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.38 (Reviews: 8)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
08/08/2005 17:04
Snormobiel Beusichem
***
ø. Es war ihren Erste Song in Holland, aber keinen Hit in 1984 von "Big Mouth Moore", "Punky La Rie" und "Easy Peasy Fygie". Es began mit einen Witz aber dann waren sie doch da !

Topbart
****
doet me een beetje denken aan ''nasty girl'' van Vanity 6

BeatDigger
******
Too much funky for a pop song!

Bearcat
*****
kennismaking met de dames van Centerfold
lekker plaatje

Jeroen68
***
Vrij goedkope Vanity 6 imitatie, die desondanks nog best aardig klinkt.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?