Cat Stevens - Rubylove

Cover Cat Stevens - Rubylove
7" Single
Island 10 307 AT (de)
Cover Cat Stevens - Rubylove
7" Single
Island 6123 004 (fr)
Cover Cat Stevens - Rubylove
7" Single
Island 10 307 AT (nl)
Cover Cat Stevens - Rubylove
7" Single
Island 10.307-A (es)

Nummer

Jaar:1971
Muziek/Tekst:Cat Stevens
Producer:Paul Samwell-Smith
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

In de landen:
be  Piek: 38 / Weken: 3 (W)

Tracks

08/1971
7" Single Island 10 307 AT [de]
1971
7" Single Island 10 307 AT [nl]
1971
7" Single Island 10.307-A [es]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Rubylove
  2:34
2.Longer Boats
  3:03
   
1971
7" Single Island 6123 004 [fr]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Rubylove
  2:35
2.Miles From Nowhere
  3:32
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:34RubyloveIsland
10 307 AT
Single
7" Single
08/1971
2:35Bitterblue [Teaser And The Firecat]A&M
LLP 4313
Single
7" EP
09/1971
2:35Teaser And The FirecatIsland
85 389 XOT
Album
LP
01/10/1971
2:35RubyloveIsland
6123 004
Single
7" Single
1971
2:37Father And Son [Maxigold]Island
11003 AT
Single
7" EP
1972
»» alles tonen

Cat Stevens   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
I Love My Dog19/11/1966163
I'm Gonna Get Me A Gun13/05/1967182
Lady D'Arbanville11/07/197029
Tuesday's Dead22/05/197186
Father And Son30/10/1971233
Morning Has Broken12/02/197258
Another Saturday Night14/09/1974214
Banapple Gas03/04/197666
Father And Son (Ronan Keating feat. Yusuf)22/01/20058413
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Catch Bull At Four30/09/197229
Numbers13/12/1975181
Izitso14/05/1977135
Back To Earth27/01/1979471
The Very Best Of07/04/19902216
An Other Cup (Yusuf)09/12/2006694
Collected09/06/2007319
Roadsinger (Yusuf)16/05/2009712
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Majikat - Earth Tour 1976 [DVD]19/01/2008301
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.81Cat Stevens - Rubylove (Reviews: 47)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

alleyt1989
****
cool

bumperke
****
Het Griekse tintje maakt het bijzonder
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?