Cat Stevens - Lady D'Arbanville

Cover Cat Stevens - Lady D'Arbanville
7" Single
Island WIP 6086 (uk)
Cover Cat Stevens - Lady D'Arbanville
7" Single
Island 6014 018
Cover Cat Stevens - Lady D'Arbanville
7" Single
Island 16 116 AT (de)
Cover Cat Stevens - Lady D'Arbanville
7" Single
Ariola 103 059 (nl)
Cover Cat Stevens - Lady D'Arbanville
7" EP
Island IX-11,773 (au)
Cover Cat Stevens - Lady D'Arbanville
7" Single
Island 6014 014 (be)
Cover Cat Stevens - Lady D'Arbanville
7" Single
Island 102.551 (nl)
Cover Cat Stevens - Lady D'Arbanville
7" Single
Island 6014 020 (no)
Cover Cat Stevens - Lady D'Arbanville
7" Single
Island 6 014 018 (pt)
Cover Cat Stevens - Lady D'Arbanville
7" Single
Philips 60 68 015 (es)
Cover Cat Stevens - Lady D'Arbanville
7" Single
Philips 6014 014 (tk)
Cover Cat Stevens - Lady D'Arbanville
7" Single
Island WIP 6086 (uk)

Nummer

Jaar:1970
Muziek/Tekst:Cat Stevens
Producer:Paul Samwell-Smith
Gecoverd door:Dalida
Frank Farian (Mädchen aus Arbanville)
Peter Hofmann
Elton John
Adam & Eve (Maria Isabel)
Richard Anthony (Señora la dueña)
Dalida (Lady d'Arbanville [italiano])
Caravelli
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:11/07/1970 (Positie 22)
Laatste week notering:05/09/1970 (Positie 21)
Piekpositie:2 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:9
Positie aller tijden:4682 (823 Punten)
In de landen:
de  Piek: 23 / Weken: 3
nl  Piek: 2 / Weken: 9
be  Piek: 4 / Weken: 10 (V)
  Piek: 6 / Weken: 19 (W)

Tracks

12/06/1970
7" Single Island WIP 6086 [uk]
1970
7" Single Island 6014 020 [no]
1970
7" Single Philips 60 68 015 [es]
1970
7" Single Philips 6014 014 [tk]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Lady D'Arbanville
  3:38
2.Time - Fill My Eyes
4:20
   
1970
7" Single Island 6014 018
Toon detailsAlles beluisteren
1.Lady D'Arbanville
  3:40
2.Time - Fill My Eyes
2:58
   
1970
7" EP Island IX-11,773 [au]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Lady D'Arbanville
  3:38
2.Time
  1:26
3.Fill My Eyes
  2:58
4.Trouble
  2:50
   
1970
7" Single Island 6014 014 [be]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Lady D'Arbanville
  3:40
2.I Wish, I Wish
3:45
   
1970
7" Single Island 6 014 018 [pt]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Lady D'Arbanville
  3:45
2.Katmandu
  3:22
   
06/1975
7" Single Island 16 116 AT [de]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Lady d'Arbanville
  3:38
2.Katmandu
  3:19
   
11/1980
Original Double Hit - 7" Single Island 102.551 [nl]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Lady D'Arbanville
  3:40
2.Moon Shadow
  2:48
   
04/1981
Original Double Hit - 7" Single Ariola 103 059 [nl]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Lady D'Arbanville
  3:38
2.Can't Keep It In
  2:57
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:40Mona Bone JakonIsland
85 687 ET
Album
LP
24/04/1970
3:38Lady D'ArbanvilleIsland
WIP 6086
Single
7" Single
12/06/1970
3:38Hit Parade [1970]Philips
6300 026
Compilatie
LP
1970
3:40Lady D'ArbanvilleIsland
6014 018
Single
7" Single
1970
3:38Lady D'ArbanvilleIsland
IX-11,773
Single
7" EP
1970
»» alles tonen

Cat Stevens   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
I Love My Dog19/11/1966163
I'm Gonna Get Me A Gun13/05/1967182
Lady D'Arbanville11/07/197029
Tuesday's Dead22/05/197186
Father And Son30/10/1971233
Morning Has Broken12/02/197258
Another Saturday Night14/09/1974214
Banapple Gas03/04/197666
Father And Son (Ronan Keating feat. Yusuf)22/01/20058413
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Catch Bull At Four30/09/197229
Numbers13/12/1975181
Izitso14/05/1977135
Back To Earth27/01/1979471
The Very Best Of07/04/19902216
An Other Cup (Yusuf)09/12/2006694
Collected09/06/2007319
Roadsinger (Yusuf)16/05/2009712
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Majikat - Earth Tour 1976 [DVD]19/01/2008301
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5.08Cat Stevens - Lady D'Arbanville (Reviews: 110)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
09/03/2008 11:56
Snormobiel Beusichem
*****
▓ Zeer mooie klassieker van "Yusuf Islam" alias "Stephen Demetre Georgiou" alias "Cat Stevens" uit eind juni 1970 (Holland) !!! Hij had er net geen # 1 hit mee in de Nederlandse hitlijsten !!! Jammer !!! (NL Top 40: 10 wk / # 2) !!!

iifar
*****
very nice!

mwb222
****
Dutch Radio 2 Top 2000 notering in 2007 (0686)

DeejayDave
***
Beetje simpel nummer met dat 'gelala'.

naamloos
****
De 1e grote hit voor Cat Stevens in Nederland.

alleyt1989
**
stupid song, don't like it at all

Percussionata
*****
10 weken Top 40 #2 / 289 punten

Laatst gewijzigd: 09/02/2012 15:22

Patrick7781
******
goed

rien100
******
Weer een goed nummer van Cat Stevens.

BingTheKing
****
mooi nummer van de Britse folk/rock zanger "Cat Stevens"

Bearcat
*****
Heerlijk nummer van Cat Stevens
Nog steeds leuk om af en toe te horen

gherkin
*****
Prima nummertje van deze Cat Stevens.

bumperke
*****
Gewoon 5 punten
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?