Caro Emerald - Wake Up Romeo

Cover Caro Emerald - Wake Up Romeo
Digital
Grandmono 8718546200748 (nl)

Nummer

Jaar:2020
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Airplay:27/06/2020 / Piek: 50 / Weken: 1

Tracks

19/06/2020
Digital Grandmono 8718546200748 [nl] / EAN 8718546200748
Toon detailsAlles beluisteren
1.Wake Up Romeo
3:27
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:27Wake Up RomeoGrandmono
8718546200748
Single
Digital
19/06/2020

Caro Emerald   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Back It Up25/07/20091334
A Night Like This19/12/2009157
That Man29/05/20102919
Stuck23/10/20102823
Riviera Life28/05/2011707
You're All I Want For Christmas (Caro Emerald & Brook Benton)26/11/2011265
Tangled Up23/02/2013615
I Belong To You23/11/2013991
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Deleted Scenes From The Cutting Room Floor06/02/20101176
Live In Concert At The Heineken Music Hall Amsterdam (Caro Emerald with The Grandmono Orchestra)25/06/2011512
The Shocking Miss Emerald11/05/2013197
Emerald Island01/04/2017402
MO x Caro Emerald (Caro Emerald & Metropole Orkest)23/12/2017522
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Live In Concert At The Heineken Music Hall Amsterdam [DVD] (Caro Emerald with The Grandmono Orchestra)07/05/2011184
BBC In Concert [DVD]05/10/2013277
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5Caro Emerald - Wake Up Romeo (Reviews: 1)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?