Carly Simon - You're So Vain

Cover Carly Simon - You're So Vain
7" Single
Elektra ELK 12 077
(us)
Cover Carly Simon - You're So Vain
7" Single
Elektra ELK 12 476
Cover Carly Simon - You're So Vain
7" EP
Elektra EPE-235 (au)
Cover Carly Simon - You're So Vain
7" Single
Elektra ELK 12 077
(fr)
Cover Carly Simon - You're So Vain
7" Single
Elektra 969 333-7
Cover Carly Simon - You're So Vain
7" Single
Elektra EK 45824 (il)
Cover Carly Simon - You're So Vain
7" Single
Elektra ELK 12 077
(it)
Cover Carly Simon - You're So Vain
7" Single
Elektra JET-2159 (jp)
Cover Carly Simon - You're So Vain
7" Single
Elektra P-133E (jp)
Cover Carly Simon - You're So Vain
7" Single
Elektra P-2588E (jp)
Cover Carly Simon - You're So Vain
7" Single
Elektra ELK 12 077
(nl)
Cover Carly Simon - You're So Vain
7" Single
Elektra CP-170 (es)
Cover Carly Simon - You're So Vain
7" Single
Elektra K 12233 (uk)
Cover Carly Simon - You're So Vain
7" Single
Old Gold OG 9521 (uk)
Cover Carly Simon - You're So Vain
7" Single
Arista 111 701 (uk)
Cover Carly Simon - You're So Vain
7" Single
Elektra EKR 123 (uk)

Charts

Binnenkomst:20/01/1973 (Positie 23)
Laatste week notering:03/03/1973 (Positie 24)
Piekpositie:7 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:7
Positie aller tijden:7205 (605 Punten)
Single Tip:06/01/1973 / Piek: 1 / Weken: 2
In de landen:
de  Piek: 8 / Weken: 17
nl  Piek: 7 / Weken: 7
be  Piek: 5 / Weken: 10 (V)
  Piek: 14 / Weken: 11 (W)

Tracks

12/11/1972
7" Single Elektra ELK 12 077
1972
7" Single Elektra EK 45824 [il]
1973
7" Single Elektra JET-2159 [jp]
1973
7" Single Elektra CP-170 [es]
Toon detailsAlles beluisteren
1.You're So Vain
  4:25
2.His Friends Are More Than Fond Of Robin
  3:00
   
12/1972
7" Single Elektra ELK 12 476 (Warner)
Toon detailsAlles beluisteren
1.You're So Vain
  4:17
2.Carly Simon & James Taylor - Mockingbird
  4:11
   
1974
7" EP Elektra EPE-235 [au]
Toon detailsAlles beluisteren
1.You're So Vain
  4:17
2.The Right Thing To Do
  2:57
3.Carly Simon & James Taylor - Mockingbird
  4:11
4.Haven't Got Time For The Pain
  3:50
   
1976
7" Single Elektra P-133E [jp]
7" Single Elektra P-2588E [jp]
Toon detailsAlles beluisteren
1.You're So Vain
  4:17
2.Legend In Your Own Time
  3:45
   
1980
7" Single Elektra K 12233 [uk]
1985
7" Single Old Gold OG 9521 [uk]
Toon detailsAlles beluisteren
1.You're So Vain
  4:18
2.Anticipation
  3:21
   
1988
7" Single Arista 111 701 [uk]
Toon detailsAlles beluisteren
1.You're So Vain
  4:18
2.Do The Walls Come Down
  3:48
   
1989
7" Single Elektra 969 333-7
Toon detailsAlles beluisteren
1.You're So Vain
  4:17
2.Nobody Does It Better
  3:30
   
1991
7" Single Elektra EKR 123 [uk]
Toon detailsAlles beluisteren
1.You're So Vain
  4:14
2.The Girl You Think You See
  3:10
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:25You're So VainElektra
ELK 12 077
Single
7" Single
12/11/1972
4:18No SecretsElektra
K42127
Album
LP
28/11/1972
4:17You're So VainElektra
ELK 12 476
Single
7" Single
12/1972
4:20Lo mejor del año Vol. 10Hispavox
HXS 001-30
Compilatie
LP
1973
4:1620 Super Pop HitsWEA
63 490
Compilatie
LP
1974
»» alles tonen

Carly Simon   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
You're So Vain20/01/197377
Why14/08/1982357
Coming Around Again07/03/19871513
It's Hard To Be Tender07/10/1989810
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Coming Around Again11/04/1987259
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5.26 (Reviews: 151)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
02/05/2005 02:31
Richard (NL)
******
A great song - a timeless classic.
06/08/2006 11:02
Snormobiel Beusichem
******
▒ Mooie plaat van de zéér goede zangeres: "Carly Simon" & zanger: "Mick Jagger", uit december 1972 !!! Ook in Nederland werd het een Top 10 Hit !!! In januari 1973 kwam dit: "You're So Vain" voor 8 weken (# 9) in de NL Top 40 !!! Eigenlijk iets tekort & bovendien te laag gewaardeerd !!! Toch ook van mij ruim 5 sterren ☺!!!

@14-03-2018: ▒ Vooruit ↑: 6 sterren ☺!!!
Laatst gewijzigd: 14/03/2018 13:00

mwb222
****
Dutch Radio 2 Top 2000 notering in 2007 (0568)

DeejayDave
****
Mooie plaat met Mick Jagger in het achtergrondkoortje.

mono36
******
always gonna be a classic

Royco
*****
Vermoedelijk haar beste song, een 5

aburex
******
Eén van de beste songs van haar

naamloos
*****
Prachtplaat van Carly Simon. In die tijd nog getrouwd met James Taylor. In mijn ogen had deze plaat de nummer 1 positie moeten bereiken.

Chris A
******
classic track forever!


7 Weeks at #1 in 1973

alleyt1989
******
CLASSIC! This is brilliant, amazing songwriting!

Topbart
*****
een heel mooi nummer van Carly Simon. Ik heb wel eens ergens gelezen dat dit nummer over Warren Beatty schijnt te gaan, maar dat is gissen!!!

In 2001 werd dit nummer als basis gebruikt voor het nummer "Son of a gun" op Janet Jacksons album "All for you" waarop Carly samen met Janet dit nummer zingt. Daardoor klonk het nummer ineens weer erg hip. Ook die versie was zeer geslagd!!!
Laatst gewijzigd: 09/02/2011 13:32

bluezombie
******
Classic seems to be the word, and since it's apt, I'll go with it.

Hijinx
****
Cool track.

laxus
******
Prachtige plaat van Carly Simon met op de achtergrond Mick Jagger

ericwyns
*****
Heel mooie klassieker van Carly Simon uit het jaar 1972; één van haar allerbeste songs!

BeansterBarnes
****
Still a cool track but prefer Chocolate Starfish's cover in the early 90's.

Patrick7781
*****
Goed

musikmannen
******
Great
Laatst gewijzigd: 05/06/2016 19:54

matty d
******
6 stars

jayj95
******
An all time classic!

TravD
*****
Awesome '70s track from Carly Simon. Memorable chorus.

gherkin
*****
Prima nummer.

hugo1960
******
Dit vind ik nou echt een werelds nummer. Steeds als ik dit nummer hoor denk ik weer terug aan 1973. Bij andere nummers uit die tijd heb ik dat niet zo sterk.

Bearcat
*****
Blijft een mooi nummer van Carly Simon
Mooie stem ook

fterenzio
****
molto orecchiabile

Vaclav Gatuduvitić
******
Supernummer van een superalbum.

BingTheKing
******
Juweeltje nog steeds.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?