Calum Scott & Leona Lewis - You Are The Reason (Duet Version)

Cover Calum Scott & Leona Lewis - You Are The Reason (Duet Version)
Digital
Capitol 18UMGIM05311

Charts

In de landen:
be  Tip (V)
  Piek: 11 / Weken: 15 (W)

Tracks

09/02/2018
Digital Capitol 18UMGIM05311 (UMG)
Toon detailsAlles beluisteren
1.You Are The Reason (Duet Version)
  3:10
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:10You Are The Reason (Duet Version)Capitol
18UMGIM05311
Single
Digital
09/02/2018
3:11Only HumanCapitol
00602567264071
Album
CD
09/03/2018
3:07Now That's What I Call Music! 66 [US]Universal
B0028304-02
Compilatie
CD
04/05/2018
3:10Only Human [Special Edition]Capitol
00602577085833
Album
CD
30/11/2018

Leona Lewis   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Bleeding Love19/01/2008124
Better In Time17/05/20082114
Run10/01/2009772
Happy24/10/2009645
One More Sleep28/12/2019971
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Spirit23/02/2008438
Echo21/11/2009362
Glassheart16/03/2013571
I Am19/09/2015491
 

Calum Scott   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Dancing On My Own01/10/20161425
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Only Human17/03/2018759
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.43 (Reviews: 14)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

DeejayDave
****
Scott probeert het opnieuw met deze plaat maar krijgt wel hulp van Lewis. Een prettige toevoeging.

Mark1984
******
Prachtige plaat beter dan het origineel!

Snormobiel Beusichem
*****
▒ Zeer goed duet uit eind januari 2018 van de 29 jarige Britse zanger en songschrijver: "Calum Scott", en de 32 jarige Britse zangeres, dierenactiviste en songschrijfster: "Leona Louise Lewis" !!! Ook ik ga overstag: 5 sterren ☺!!!

juna13
****
it's kinda better 3.5
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?