CB Milton - Show Me The Way

Cover CB Milton - Show Me The Way
Ariola 74321 34412 2

Nummer

Jaar:1996
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Single Tip:09/03/1996 / Piek: 8 / Weken: 4
In de landen:
be  Piek: 39 / Weken: 1 (V)

CB Milton   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Send Me An Angel17/04/1993108
No One Else16/10/1993462
It's A Loving Thing19/02/1994166
Hold On (If You Believe In Love)04/06/1994353
Open Your Heart15/10/1994423
A Real Love14/10/1995472
Get Into My Life27/06/1998884
Carry On12/12/1998905
Something Goin' On (Mark Van Dale feat. CB Milton)28/04/2001654
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
It's My Loving Thing30/04/1994776
Old Soul (Clarence Milton Bekker)24/03/2012474
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.25 (Reviews: 4)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

dj-chris
****
Helemaal geen slechte plaat van CB Milton, Helaas wel uitgebracht na het succes van CB Milton in Nederland. Van mij zeker nog 4 sterren

Snormobiel Beusichem
*****
▒ Een lekkere dansplaat van de nu 41 jarige Nederlandse zanger en rapper "Clarence Milton Bekker" uit 1996 !!! Bleef helaas in maart 1996 in de NL Tip 30 steken !!! Persoonlijk heb ik er véél herinneringen aan ☺!!!
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?