Céline Dion - Loved Me Back To Life

Cover Céline Dion - Loved Me Back To Life
Digital Promo
Columbia -

Charts

In de landen:
ch  Piek: 25 / Weken: 6
de  Piek: 38 / Weken: 3
at  Piek: 38 / Weken: 1
fr  Piek: 32 / Weken: 16
be  Tip (V)
  Piek: 25 / Weken: 6 (W)

Tracks

02/09/2013
Promo - Digital Columbia - (Sony)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Loved Me Back To Life
  3:49
   
18/10/2013
CD-Single Columbia 88883796092 (Sony) / EAN 0888837960922
Toon detailsAlles beluisteren
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:49Loved Me Back To Life [Promo]Columbia
-
Single
Digital
02/09/2013
3:50Loved Me Back To Life [Deluxe Edition]Columbia
88883 78831 2
Album
CD
01/11/2013
3:50Loved Me Back To LifeColumbia
88697137152
Album
CD
01/11/2013
3:50Les plus belles voix 2014WEA
5053105997121
Compilatie
CD
13/12/2013
La Vie En Stereo Radio Edit - David Morales4:00IncredibleSony
818942008
Single
Digital
14/02/2014
»» alles tonen

Céline Dion   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Ne partez pas sans moi14/05/1988426
Where Does My Heart Beat Now23/02/1991248
Beauty And The Beast (Céline Dion and Peabo Bryson)20/06/19922010
If You Asked Me To22/08/1992288
When I Fall In Love (Céline Dion & Clive Griffin)22/01/1994373
The Power Of Love12/03/1994226
Think Twice25/02/1995122
Only One Road15/07/1995404
Pour que tu m'aimes encore09/09/1995420
Je sais pas06/01/1996344
Falling Into You09/03/1996187
Because You Loved Me18/05/1996415
It's All Coming Back To Me Now21/09/1996519
All By Myself16/11/1996209
Je sais pas (Live) / J'attendais24/05/1997785
Call The Man02/08/1997699
Tell Him (Barbra Streisand & Céline Dion)08/11/1997223
My Heart Will Go On31/01/1998128
Immortality (Céline Dion with the Bee Gees)13/06/19984114
Zora sourit26/09/1998677
I'm Your Angel (Céline Dion & R. Kelly)21/11/1998918
Treat Her Like A Lady08/05/1999625
That's The Way It Is06/11/1999721
Live (For The One I Love)01/04/2000893
I Want You To Need Me19/08/2000498
Sous le vent (Garou & Céline Dion)17/11/20017813
A New Day Has Come23/03/20022115
I'm Alive17/08/2002719
Goodbye's (The Saddest Word)30/11/20023811
I Drove All Night15/03/20032413
One Heart21/06/20037812
Tout l'or des hommes06/12/20031001
Taking Chances24/11/20071001
Happy Xmas (War Is Over)31/12/2016761
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Colour Of My Love05/03/19942115
D'eux09/09/1995150
Falling Into You23/03/19961102
Live à Paris09/11/1996939
Let's Talk About Love29/11/1997182
C'est pour toi14/03/1998378
S'il suffisait d'aimer19/09/1998421
VH-1 Divas Live (Celine / Gloria / Aretha / Shania / Mariah)10/10/1998733
These Are Special Times07/11/1998313
Au cœur du Stade11/09/1999237
All The Way... A Decade Of Song20/11/1999154
The Collector's Series Vol. 104/11/20001512
A New Day Has Come30/03/2002164
Divas Las Vegas (Céline Dion, Cher, Dixie Chicks, Shakira)04/01/2003932
One Heart05/04/2003345
1 fille & 4 types25/10/2003307
A New Day... Live In Las Vegas19/06/20041215
Miracle (Céline Dion & Anne Geddes)16/10/2004421
On ne change pas08/10/2005593
D'elles26/05/2007505
Taking Chances17/11/2007432
My Love - Essential Collection22/11/2008143
Taking Chances World Tour - The Concert15/05/20101111
Sans attendre10/11/2012203
Loved Me Back To Life09/11/2013110
Céline - une seule fois / Live 201324/05/2014122
Encore un soir03/09/201673
Courage23/11/2019103
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
All The Way - A Decade Of Song & Video [DVD]06/04/2002625
Au cœur du Stade [DVD]24/08/200261
The Colour Of My Love Concert [DVD]07/02/2004910
Live In Las Vegas - A New Day... [DVD]22/12/2007193
Through The Eyes Of The World [DVD]15/05/2010221
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.33Céline Dion - Loved Me Back To Life (Reviews: 66)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Patrick3
******
Dit gaat een grote hit worden

Snormobiel Beusichem
*****
▒ Vreemde, aparte, maar mooie plaat uit begin augustus 2013 van de 45 jarige Canadese zangeres: "Céline Marie Claudette Dion" !!! Ook ik ga voor de 5 sterren ☺!!!

gherkin
*****
Prima popsong. Mag gerust scoren.

Cheetah
*****
Iets wat ik van haar niet verwacht had maar ik mag het wel

Fabio (auch Fabi GaGa)
******
hat mich die letzten Tage doch ziemlich verfolgt!
Eine fantstische Atmosphäre ist hier vorhanden...
hoffentlich ein Hit!!! 5.25*

edit: Omg! Einfachn genial! Die Produktion ist perfekt! Eine der
besten Stimmen der Welt...was will man mehr?!
rauf auf die 6*!!!
Laatst gewijzigd: 17/09/2013 13:09

Zacco333
****
Good. I could do without the I, I, I parts at the start though.
Laatst gewijzigd: 22/12/2013 06:13

TravD
****
I think of Delta each time I listen to this for some reason. Surprise return.

MUSICBOJ
***
Iedereen lijkt hier weg van te zijn, maar persoonlijk vind ik deze nieuwe single van "Céline Dion" niet overweldigend !! Integendeel, voorlopig vind ik er niet veel aan !! Uiteraard is bagger ook sterk overdreven, maar verder dan 3 sterren kom ik toch niet !!! ☺

ericwyns
*****
Prima, nieuw werk van Céline Dion uit de herfst van 2013. Het nummer blijkt voorlopig te blijven steken in de Vlaamse Ultratipparade, jammer ...

alleyt1989
****
It's a decent return and sounds relevant. I like it.

LLonden
******
Dit nummer bevalt mij wel! 5*

En nu 6* :) Geweldig nummer.
Laatst gewijzigd: 16/11/2013 19:35

Bearcat
******
ben nooit zo'n Celine Dion-fan geweest maar dit nummer is gewoonweg geweldig
prachtig
en dan de dance-mix van dit nummer........totaal anders en ook erg lekker
Laatst gewijzigd: 10/11/2013 18:58

BeansterBarnes
***
It's decent enough just not good enough.

JayJ47
****
A really solid track from Celine with great production and great vocals. Really deserves more success than it has enjoyed on the charts worldwide.
Laatst gewijzigd: 13/02/2014 13:55

jaccok
******
Wat een geweldig nummer !!! :D

muzieklover
*
Als er iemand is die er uit de muziekindustruie moet gaan.. hier heb je Celine Dion. Ik bedoel, laatste keer dat op ze de lijsten stond was 9 jaar geleden op piek 100 voor 1 week. Slecht, haar laatste top 10 hit was 14 jaar geleden.. en in amerika zelf deed ze het ook niet goed. Waarom probeert deze vrouw dan nog muziek te maken ?
Laatst gewijzigd: 11/08/2016 13:12

josh4u92
******
Such a great song by Celine and written by Sia. It surely should of been a bigger hit than it ended up being. 6 stars.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?