Busted - You Said No

Cover Busted - You Said No
Cover
Cover Busted - You Said No
Cover
Cover Busted - You Said No
Cover

Charts

Binnenkomst:19/07/2003 (Positie 96)
Laatste week notering:06/09/2003 (Positie 78)
Piekpositie:27 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:7
Positie aller tijden:13036 (305 Punten)
In de landen:
de  Piek: 38 / Weken: 7
at  Piek: 62 / Weken: 5
nl  Piek: 27 / Weken: 7
be  Tip (V)
dk  Piek: 15 / Weken: 4

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:48Now That's What I Call Music! 55Virgin
CDNOW55 / 5916532
Compilatie
CD
21/07/2003
Clean Version2:50Hurra hurra die Schule brenntIsland
9810770
Single
CD-Maxi
25/08/2003

Busted   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Year 300019/04/2003717
You Said No19/07/2003277
Crashed The Wedding17/04/2004285
Thunderbirds07/08/2004722
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Busted24/05/20035116
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.73 (Reviews: 11)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Snormobiel Beusichem
****
▒ Prima plaat van "James Bourne" (13 september 1983), "Matt Willis" (8 mei 1983) & "Charlie Simpson" (7 juni 1985), alias de opgeheven Engelse formatie "Busted" !!! Prima gitaar en zangwerk uit juli 2003 (Holland) !!! Alléén bleef het vrijwel onopgemerkt door het Nederlandse publiek !!! (NL Top 40: 2 wk / # 40) ☺!!!

nirvanamusic87
****
This was Busteds first UK number 1 and is a great pop/rock song. Has mild swearing 'bitch' but was a catchy song.

3rd UK top 10. 12 weeks in the UK top 100. 41,000 sold while at #1. Their first UK#1.

3 weeks UK top 10. UK#1 (1 week).
Scotland#2.
7 weeks Irish top 10. Ireland#3.
Iceland#20.

105,000 copies sold in the UK.

Their fifth biggest selling single in the UK.
Laatst gewijzigd: 02/11/2017 17:14

alleyt1989
*****
I like this. Ultimately catchy and probably my favourite track from these guys.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?