Busted - Crashed The Wedding

Cover Busted - Crashed The Wedding
CD-Single
Island 981 424-0 (eu)
Cover Busted - Crashed The Wedding
CD-Single
Island 981 424-0 (eu)

Nummer

Jaar:2003
Muziek/Tekst:James Bourne
Tom Fletcher [UK]
Producer:Steve Power
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:17/04/2004 (Positie 36)
Laatste week notering:15/05/2004 (Positie 85)
Piekpositie:28 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:5
Positie aller tijden:13472 (286 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 59 / Weken: 4
de  Piek: 45 / Weken: 3
at  Piek: 70 / Weken: 1
nl  Piek: 28 / Weken: 5
be  Tip (V)
dk  Piek: 3 / Weken: 2
es  Piek: 6 / Weken: 6

Tracks

10/11/2003
CD-Single Island 981 424-0 (UMG) [eu] / EAN 0602498142400
Toon detailsAlles beluisteren
1.Crashed The Wedding
  2:41
2.Busted & McFly - Build Me Up Buttercup
2:43
   
24/11/2003
CD-Maxi Island 981 401-2 (UMG) / EAN 0602498140123
Toon detailsAlles beluisteren
1.Crashed The Wedding
  2:42
2.Hark! The Herald Angels Sing
3:38
Extras:
Hurra, Hurra, die Schule brennt (Video)
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:41Crashed The WeddingIsland
981 424-0
Single
CD-Single
10/11/2003
2:42Crashed The WeddingIsland
981 401-2
Single
CD-Maxi
24/11/2003
2:40Crossing All Over! Vol. 17Supersonic
155
Compilatie
CD
22/03/2004
2:38Barbie Summer HitsU.L.M.
982 898-5
Compilatie
CD
04/07/2005
2:39Top Of The Pops: Year By Year Collection 1964 - 2006EMI Gold
2280872
Compilatie
CD
07/07/2008
»» alles tonen

Busted   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Year 300019/04/2003717
You Said No19/07/2003277
Crashed The Wedding17/04/2004285
Thunderbirds07/08/2004722
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Busted24/05/20035116
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.79 (Reviews: 28)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

nirvanamusic87
****
This song was good and really catchy the video was good also. Easily one of Busteds best songs.

5th UK top 10. 14 weeks in the UK top 100. 55,088 sold while at #1. Their second UK#1.

3 weeks UK top 10. UK#1 (1 week).
Scotland#1 (1 week).
1 week Danish top 10. Denmark#3.
3 weeks Irish top 10. Ireland#3.
2 weeks Spanish top 10. Spain#6.
Latvia#34.

World Chart#27.

210,000 copies sold in the UK.

Their fourth biggest selling single in the UK.
Laatst gewijzigd: 30/12/2017 14:35

bluezombie
****
Not too bad, it's fairly catchy.

alleyt1989
***
hardout the chorus is catchy and fun to sing along to, but gets less points for persuading me to buy an album of refuse
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?