Bush - The Science Of Things

Cover Bush - The Science Of Things
CD
Round Hill / Zuma Rock 86083000013

Album

Jaar:1999
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:06/11/1999 (Positie 48)
Laatste week notering:08/01/2000 (Positie 58)
Piekpositie:48 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:7
Positie aller tijden:9359 (187 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 99 / Weken: 1
de  Piek: 19 / Weken: 21
at  Piek: 18 / Weken: 4
nl  Piek: 48 / Weken: 7
be  Piek: 49 / Weken: 1 (V)
nz  Piek: 36 / Weken: 3

Tracks

26/10/1999
CD Trauma / Interscope 490 483-2 (UMG) / EAN 0606949048327
27/10/2014
CD Round Hill / Zuma Rock 86083000013 (Sony) / EAN 0860830000133
Toon detailsAlles beluisteren
1.Warm Machine
  4:25
2.Jesus Online
  3:44
3.The Chemicals Between Us
  3:37
4.English Fire
  3:31
5.Spacetravel
  4:45
6.40 Miles From The Sun
  3:39
7.Prizefighter
  5:41
8.The Disease Of The Dancing Cats
  4:01
9.Altered States
  4:11
10.Dead Meat
  4:16
11.Letting The Cables Sleep
  4:36
12.Mindchanger
  4:48
   
29/07/2016
LP Music On Vinyl MOVLPL1295 / EAN 4024572998585
Toon detailsAlles beluisteren
   
21/10/2016
LP Music On Vinyl MOVLP1295 / EAN 8718469537792
Toon detailsAlles beluisteren
   

Bush   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Everything Zen05/08/1995453
Glycerine27/07/1996414
Swallowed04/01/19971001
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Sixteen Stone22/07/19952029
Razorblade Suitcase30/11/19963124
The Science Of Things06/11/1999487
Golden State10/11/2001413
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Live! [DVD]09/03/2013211
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 2)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?