Bush - Sixteen Stone

Cover Bush - Sixteen Stone
CD
Round Hill / Zuma Rock 86083000010

Album

Jaar:1994
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:22/07/1995 (Positie 94)
Laatste week notering:26/10/1996 (Positie 87)
Piekpositie:20 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:29
Positie aller tijden:2302 (1267 Punten)
In de landen:
de  Piek: 68 / Weken: 8
nl  Piek: 20 / Weken: 29
be  Piek: 14 / Weken: 19 (V)
au  Piek: 5 / Weken: 43
nz  Piek: 2 / Weken: 26

Tracks

06/12/1994
CD SPV 076-72872 (SPV) / EAN 4001617728727
27/10/2014
CD Round Hill / Zuma Rock 86083000010 (Sony) / EAN 0860830000102
Toon detailsAlles beluisteren
1.Everything Zen
  4:38
2.Swim
  4:56
3.Bomb
  3:23
4.Little Things
  4:19
5.Comedown
  5:28
6.Body
  5:46
7.Machinehead
  4:17
8.Testosterone
  4:18
9.Monkey
  4:25
10.Glycerine
  4:25
11.Alien
  6:00
12.X-Girlfriend
  0:43
   
19/12/2014
LP Music On Vinyl MOVLP1292 / EAN 8718469537761
Toon detailsAlles beluisteren
   
21/08/2015
LP Sony 88875135431 (Sony) / EAN 0888751354319
Toon detailsAlles beluisteren
   

Bush   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Everything Zen05/08/1995453
Glycerine27/07/1996414
Swallowed04/01/19971001
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Sixteen Stone22/07/19952029
Razorblade Suitcase30/11/19963124
The Science Of Things06/11/1999487
Golden State10/11/2001413
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Live! [DVD]09/03/2013211
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.25 (Reviews: 4)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

berwt
****
niet slecht, maar toch nog ietsje te veel brol ertussen.

BeansterBarnes
*****
It starts off brilliantly then bombs out but again becomes a really brilliant listen.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?