Bush - Razorblade Suitcase

Cover Bush - Razorblade Suitcase
Cover
Cover Bush - Razorblade Suitcase
Cover

Album

Jaar:1996
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:30/11/1996 (Positie 84)
Laatste week notering:12/07/1997 (Positie 97)
Piekpositie:31 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:24
Positie aller tijden:3340 (930 Punten)
In de landen:
de  Piek: 37 / Weken: 19
at  Piek: 13 / Weken: 9
nl  Piek: 31 / Weken: 24
be  Piek: 38 / Weken: 5 (V)
  Piek: 43 / Weken: 1 (W)
se  Piek: 43 / Weken: 5
fi  Piek: 23 / Weken: 10
au  Piek: 12 / Weken: 11
nz  Piek: 10 / Weken: 20

Tracks

19/11/1996
CD Trauma / MCA INTD-90091 (BMG) [uk] / EAN 0606949009120
2004
CD Kirtland TRM-74020-2 / EAN 0788647402028
27/10/2014
CD Round Hill / Zuma Rock 86083000011 (Sony) / EAN 0860830000119
Toon detailsAlles beluisteren
1.Personal Holloway
  3:23
2.Greedy Fly
  4:28
3.Swallowed
  4:50
4.Insect Kin
  4:25
5.Cold Contagious
  5:59
6.A Tendency To Start Fires
  4:04
7.Mouth
  5:44
8.Straight No Chaser
  3:58
9.History
  4:15
10.Synapse
  4:50
11.Communicater
  4:21
12.Bonedriven
  4:32
13.Distant Voices
  6:39
   
01/04/2010
CD Fresh Fruit MIG 60152 / EAN 4001617728628
Toon detailsAlles beluisteren
   
08/05/2015
LP Music On Vinyl MOVLP1293 / EAN 8718469537778
Toon detailsAlles beluisteren
   
17/02/2017
LP Round Hill / Zuma Rock RHR 002LP / EAN 0867141000173
Toon detailsAlles beluisteren
LP 1:
1.Personal Holloway
  3:23
2.Greedy Fly
  4:28
3.Swallowed
  4:50
4.Insect Kin
  4:25
5.Cold Contagious
  5:59
6.A Tendency To Start Fires
  4:04
7.Mouth
  5:44
8.Straight No Chaser
  3:58
LP 2:
1.History
  4:15
2.Synapse
  4:50
3.Communicater
  4:21
4.Bonedriven
  4:32
5.Distant Voices
  6:39
Bonus Tracks
6.Old
2:50
7.Broken Tv
4:27
8.Sleeper
4:19
9.Bubbles
3:02
   

Bush   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Everything Zen05/08/1995453
Glycerine27/07/1996414
Swallowed04/01/19971001
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Sixteen Stone22/07/19952029
Razorblade Suitcase30/11/19963124
The Science Of Things06/11/1999487
Golden State10/11/2001413
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Live! [DVD]09/03/2013211
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 1)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?