Bush - Golden State

Cover Bush - Golden State
CD
Atlantic 7567-83488-2
Cover Bush - Golden State
Cover

Album

Jaar:2001
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:10/11/2001 (Positie 98)
Laatste week notering:24/11/2001 (Positie 68)
Piekpositie:41 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:3
Positie aller tijden:11484 (96 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 31 / Weken: 8
de  Piek: 10 / Weken: 8
at  Piek: 11 / Weken: 12
nl  Piek: 41 / Weken: 3
be  Piek: 31 / Weken: 3 (V)

Tracks

22/10/2001
CD Atlantic 7567-83488-2 (Warner) / EAN 0075678348822
Toon detailsAlles beluisteren
1.Solutions
4:28
2.Headful Of Ghosts
4:21
3.The People That We Love
  4:02
4.Superman
4:00
5.Fugitive
4:02
6.Hurricane
3:16
7.Inflatable
  4:19
8.Reasons
3:42
9.Land Of The Living
4:15
10.My Engine Is With You
2:36
11.Out Of This World
4:04
12.Float
4:18
   

Bush   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Everything Zen05/08/1995453
Glycerine27/07/1996414
Swallowed04/01/19971001
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Sixteen Stone22/07/19952029
Razorblade Suitcase30/11/19963124
The Science Of Things06/11/1999487
Golden State10/11/2001413
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Live! [DVD]09/03/2013211
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5 (Reviews: 4)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?