Bryan Mg, Architrackz & Equalz - We zetten herres

Cover Bryan Mg, Architrackz & Equalz - We zetten herres
Digital
Striker 1487155484 (nl)

Nummer

Jaar:2019
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Single Tip:21/12/2019 / Piek: 1 / Weken: 4

Tracks

13/12/2019
Digital Striker 1487155484 [nl]
Toon detailsAlles beluisteren
1.We zetten herres
2:28
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:28We zetten herresStriker
1487155484
Single
Digital
13/12/2019

Equalz   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Don't Worry01/10/2016753
Zij wilt me zien (Lijpe feat. Equalz)05/11/2016661
Ingang (Equalz feat. Hef)03/12/2016816
Casablanca28/01/20175522
Op de weg (Equalz / Adje / Cho)12/08/2017328
Mot (Jonna Fraser feat. Equalz)04/11/2017273
Love song (Equalz feat. Frenna)11/11/20171110
Alles delen25/11/2017601
Stop met typen09/12/20173517
1 op 1 (Equalz feat. SBMG)09/12/2017444
Long Things (Equalz feat. KM & Jandro)09/12/2017801
Beweging09/12/2017901
Lit (The Partysquad & Equalz)03/02/2018287
Let op je kech (Mula B feat. Equalz)14/04/20181001
Chemistry (Architrackz, Cho & Equalz feat. Mula B)01/09/20183514
Shopping Spree16/02/2019722
Ballin' (Equalz feat. Henkie T & Dopebwoy)04/05/2019484
Single (Architrackz, Cho & Equalz)06/07/2019872
On It10/08/2019793
Kaki (Equalz feat. LouiVos)31/08/2019572
De pijn (Equalz feat. Kevin)31/08/2019711
Stille chaos (Equalz feat. Broederliefde)24/04/2021761
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Update03/12/20162129
Reloaded09/12/2017628
Jongens uit de havenstad31/08/2019414
Represent24/07/2021274
 

Architrackz   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Flex op me ex (Architrackz feat. Chivv)04/03/2017951
Gespend (Architrackz, LouiVos & Mula B)06/05/2017633
Chemistry (Architrackz, Cho & Equalz feat. Mula B)01/09/20183514
Hard 2 Get (Bryan Mg x Architrackz)13/04/20193831
Single (Architrackz, Cho & Equalz)06/07/2019872
Ik mis je (Architrackz feat. Kempi)19/10/2019672
Ondernemer (Kempi feat. Architrackz, WaWa & Bryan Mg)22/08/2020746
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Alles groot (Adje & Architrackz)30/06/2018125
Dashawn01/09/2018149
Blessings & Life Lessons30/11/2019324
Surinaams goud05/06/2021413
Perfecte Timing (Architrackz & Bryan Mg)12/03/20221214
 

Bryan Mg   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Hard 2 Get (Bryan Mg x Architrackz)13/04/20193831
My Bébé (Bryan Mg & Frenna)09/11/20191123
I Wanna (Jandro feat. Bryan Mg)11/04/2020662
Christian Dior (Dopebwoy feat. Bryan Mg & SRNO)18/04/20201728
Get It All (Bryan Mg, Boef & Henkie T)27/06/2020145
PC Hooftstraat (LA$$A, Leafs, Bryan Mg & Geechi)18/07/2020781
Shawty Is A Freak (Henkie T & Bryan Mg feat. Yssi SB & Frnkie)01/08/2020239
Bad Like Me (KM x Yxng Le feat. Bryan Mg)01/08/2020621
Fya (Jonna Fraser feat. Bryan Mg)08/08/2020483
Ondernemer (Kempi feat. Architrackz, WaWa & Bryan Mg)22/08/2020746
Validé (Bryan Mg, 3robi & SRNO)17/04/2021683
Nasty (Cho feat. Bryan Mg)22/05/2021951
Ça sert à rien (Bryan Mg, Emms & Broederliefde)26/06/2021316
Montana (SRNO & 3robi feat. Henkie T & Bryan Mg)18/09/2021503
Meditatie (Bizzey, SRNO feat. Bryan Mg & Bo Hélène)02/04/2022702
Ghazali (Dystinct feat. Bryan Mg)11/06/2022672
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
MGSeason 207/03/20202811
Bryan17/07/2021302
Perfecte Timing (Architrackz & Bryan Mg)12/03/20221214
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3Bryan Mg, Architrackz & Equalz - We zetten herres (Reviews: 1)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?