Bruce Springsteen - Working On A Dream

Cover Bruce Springsteen - Working On A Dream
CD-Single
Columbia 88697 44673 2 (us)

Nummer

Jaar:2008
Muziek/Tekst:Bruce Springsteen
Producer:Brendan O'Brien
Gecoverd door:Heinrich Müller & Band
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:31/01/2009 (Positie 65)
Laatste week notering:06/06/2009 (Positie 86)
Piekpositie:65 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:3
Positie aller tijden:19920 (85 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 31 / Weken: 7
nl  Piek: 65 / Weken: 3
be  Piek: 48 / Weken: 1 (V)
  Tip (W)
se  Piek: 37 / Weken: 1
no  Piek: 9 / Weken: 5

Tracks

11/01/2009
Promo - CD-Single Columbia 88697 44673 2 (Sony BMG) [us] / EAN 0886974467328
Toon detailsAlles beluisteren
1.Working On A Dream
  3:33
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:33Working On A Dream [Promo]Columbia
88697 44673 2
Single
CD-Single
11/01/2009
3:30Working On A DreamColumbia
88697 413552
Album
CD
23/01/2009
3:30Working On A Dream [Special Edition]Columbia
88697 439312
Album
CD
23/01/2009
3:30Working On A DreamColumbia
88697 453161
Album
LP
23/01/2009
3:32Collection: 1973-2012Columbia
88765453852
Album
CD
12/04/2013
»» alles tonen

Bruce Springsteen   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
The River30/05/1981259
Dancing In The Dark09/06/1984227
I'm On Fire15/06/1985113
Cover Me29/06/1985304
Born In The U.S.A.06/07/1985510
Glory Days31/08/1985167
My Hometown04/01/1986245
War (Live) (Bruce Springsteen & The E Street Band)29/11/198689
Fire (Live) (Bruce Springsteen & The E Street Band)07/03/19872210
Born To Run (Live) (Bruce Springsteen & The E Street Band)27/06/1987911
Brilliant Disguise03/10/1987158
Tunnel Of Love19/12/1987398
One Step Up30/04/1988449
Tougher Than The Rest02/07/19881713
Spare Parts01/10/1988784
Human Touch21/03/1992310
Better Days23/05/1992297
57 Channels (And Nothin' On)18/07/1992397
Leap Of Faith24/10/1992388
Streets Of Philadelphia19/02/1994517
Secret Garden06/05/19952917
Hungry Heart14/10/1995463
The Rising27/07/2002395
Lonesome Day14/12/2002518
Waitin' On A Sunny Day17/05/2003465
The Wrestler24/01/2009562
Working On A Dream31/01/2009653
We Take Care Of Our Own21/01/2012733
Santa Claus Is Comin' To Town31/12/2016385
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Born To Run25/10/1975710
Darkness On The Edge Of Town08/07/197849
The River01/11/1980250
Nebraska09/10/198279
Born In The U.S.A.16/06/1984165
Live / 1975-85 (Bruce Springsteen & The E Street Band)22/11/1986117
Tunnel Of Love17/10/1987437
Human Touch11/04/1992322
Lucky Town11/04/1992713
In Concert (MTV Plugged)24/04/1993410
Greatest Hits11/03/1995244
The Ghost Of Tom Joad02/12/19951725
Tracks14/11/1998367
18 Tracks24/04/1999698
Live In New York City (Bruce Springsteen & The E Street Band)07/04/2001318
The Rising10/08/2002136
The Essential15/11/20032214
Devils & Dust30/04/2005119
Hammersmith Odeon, London '75 (Bruce Springsteen & The E Street Band)04/03/2006505
We Shall Overcome - The Seeger Sessions29/04/2006250
Live In Dublin (Bruce Springsteen with The Sessions Band)09/06/2007420
Magic06/10/2007226
Working On A Dream31/01/2009133
Greatest Hits (Bruce Springsteen & The E Street Band)13/06/2009412
The Promise20/11/2010416
The Collection 1973-8430/04/2011471
Wrecking Ball10/03/2012145
Collection: 1973-201220/04/2013782
High Hopes18/01/2014125
The Album Collection Vol 1 1973-198422/11/2014781
The Ties That Bind - The River Collection12/12/2015145
Chapter And Verse01/10/2016512
Springsteen On Broadway22/12/201824
Western Stars22/06/201919
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Complete Video Anthology / 1978-2000 [DVD]07/04/200117
Live In New York City [DVD] (Bruce Springsteen & The E Street Band)16/11/2002167
Live In Barcelona [DVD] (Bruce Springsteen & The E Street Band)22/11/2003411
In Concert MTV Plugged [DVD]20/11/2004234
VH-1 Storytellers [DVD]17/09/200527
Born To Run - 30th Anniversary [DVD]26/11/200558
Live In Dublin [DVD] (Bruce Springsteen with The Sessions Band)16/06/2007433
London Calling - Live In Hyde Park [DVD] (Bruce Springsteen & The E Street Band)26/06/2010260
The Promise: The Making Of Darkness On The Edge Of Town [DVD]07/05/2011116
Springsteen & I [DVD]02/11/2013120
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.11 (Reviews: 57)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Snormobiel Beusichem
*****
▒ Goede plaat afkomstig van zijn gelijknamig album "Working On A Dream", eind januari 2009 !!! Ook mij bevalt deze plaat van "The Boss" uitstekend !!! Vandaar de 5 sterren ☺!!!

DeejayDave
***
Aardige plaat van Bruce 'The Boss' Springsteen. Ik geef m'n voorkeur aan het rustige "The wrestler".

MUSICBOJ
****
Vreemd dat hij na lange tijd opnieuw met een single komt aandraven! Niet slecht, maar ook niet super! 4 sterren..

dries373
*
slecht

chartmeester
*****
Weer terug van weggeweest. Bruce Springsteen is en blijft goed en hij kan makkelijk 2 1/2 uur Pinkpop vullen. En dat kunne niet veel groepen zeggen.

otnorot
*****
Vond ik in het begin niet zo goed maar gaandeweg heeft het nummer zich een weg gebaand in mijn hersenen (vooral nadat ik het diverse malen gehoord had na het aanschaffen van de full CD).

gherkin
*****
Wel een leuk nummer, maar The Boss heeft er betere.

alleyt1989
****
good

naamloos
*****
Prima plaat van Bruce, vandaar mijn 5 sterren.

bluezombie
****
Good song.

BeansterBarnes
***
Pretty average for a single release.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?