Broederliefde feat. Glennis Grace - Glad ijs

Nummer

Jaar:2018
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:28/07/2018 (Positie 58)
Laatste week notering:28/07/2018 (Positie 58)
Piekpositie:58 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:1
Positie aller tijden:23262 (43 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 58 / Weken: 1

Glennis Grace   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
I'm Gonna Be Strong12/11/19941310
Somewhere In Time27/05/1995462
Goodbye (A Love Triangle) (Rene Froger, Glennis Grace, Sylvia Samson)27/04/2002744
Always On My Mind02/11/2002434
Absolutely Not27/09/2003683
My Impossible Dream26/03/20051512
Shake Up The Party06/08/2005335
Hoe (Glennis)10/11/2007336
Dansen met het leven (Glennis)09/08/2008404
Als je slaapt (Glennis)08/11/2008910
Als je mij weer aankijkt26/06/2010226
Afscheid09/04/2011119
Always17/09/2011268
Wereldwijd orkest (Het Metropole Orkest o.l.v. Vince Mendoza m.m.v. diverse artiesten)26/11/201116
Wil je niet nog 1 nacht (Glennis Grace & Edwin Evers)24/12/2011314
Ik ben niet van jou19/05/2012275
Ondanks alles01/06/2013258
Als het ons niets zou doen (Glennis Grace feat. John Ewbank)28/09/2013922
Glad ijs (Broederliefde feat. Glennis Grace)28/07/2018581
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
My Impossible Dream16/04/20052811
Glennis (Glennis)01/11/20083210
One Moment In Time - Het beste van Glennis Grace 1995-201007/05/2011265
One Night Only21/05/2011248
This Is My Voice19/05/2012222
One Christmas Night Only23/11/2013911
Cover Story15/02/2014381
Bitterzoet - Live & Studio Sessies11/04/201558
Whitney - A Tribute By Glennis Grace29/12/2018132
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
One Night Only [DVD]11/06/2011141
Live in de HMH [DVD]10/11/2012188
One Christmas Night Only [DVD]23/11/2013116
 

Broederliefde   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Alaka (Broederliefde feat. Kalibwoy & SBMG)26/09/20151739
Moral (Broederliefde feat. William Araujo)26/09/2015634
No Money No Love26/09/2015691
Hard Work Pays Off (Broederliefde & SBMG)26/09/2015783
Ku Bo So (Broederliefde feat. Jayh)26/09/2015981
Nu sta je hier (SFB feat. Broederliefde & Ronnie Flex)12/12/20151227
Ik was al binnen (Broederliefde feat. Frenna)16/04/20161542
Jungle07/05/2016452
Do Or Die (Jonna Fraser feat. Broederliefde)07/05/20161032
Mi no lob07/05/20161344
Qu'est qu'il ya07/05/20163325
Zeg me (Broederliefde feat. Jayh & Sevirio)07/05/20164118
Miljonairs (Broederliefde feat. Frenna & Ronnie Flex)07/05/2016514
Alles voor niets geweest07/05/2016523
Insteigen07/05/2016545
Eigenlijk07/05/2016554
Oh jij07/05/2016563
That's My Boy (Broederliefde feat. HT)07/05/2016586
Danswater07/05/2016598
Jongvolwassen (Broederliefde feat. Chivv & Jonna Fraser)07/05/2016722
Narcos (Broederliefde feat. SBMG, Jonna Fraser, Hef, Ronnie Flex & RMB)07/05/2016891
Kibra (D-Double feat. Broederliefde & SBMG)24/09/2016218
Kom dichterbij me (Jan Smit & Broederliefde)01/10/2016209
Ballon (Jayh feat. SBMG & Broederliefde)08/10/20162011
Verwijderd (Jonna Fraser feat. Broederliefde & Jayh)22/10/2016257
Het is een feit (Broederliefde / Emms)31/12/2016224
Veel osso29/04/2017315
#JM11/11/2017313
Officieel18/11/2017124
Keskiednis02/12/201795
Mi No Dansi02/12/2017116
Alles in (Broederliefde feat. Broertje)02/12/2017153
Sugardaddy02/12/2017192
Next Move (Broederliefde feat. Jonna Fraser)02/12/2017252
Steen02/12/2017292
Ontsnappen02/12/2017312
Life02/12/2017322
Nos tei02/12/2017341
Jetlag02/12/2017381
Hoe je bent (Broederliefde & Frenna)23/06/2018126
Nightvision28/07/20181516
Tizora28/07/20182610
Kriebels (Broederliefde feat. Ronnie Flex)28/07/2018286
Mindf*ck (Broederliefde feat. Royki)28/07/2018364
Niet meer terug28/07/2018413
Spontaan28/07/2018452
LaLaLaLaLa28/07/2018472
Waar wacht je op28/07/2018492
What's The Key (Broederliefde feat. Josylvio)28/07/2018531
Sende28/07/2018561
Glad ijs (Broederliefde feat. Glennis Grace)28/07/2018581
Lost (Broederliefde feat. Afrojack)28/07/2018641
2Much28/07/2018651
Anders28/07/2018871
Oh La La (Broederliefde feat. Nelson Freitas)01/12/2018412
Hoelang03/08/2019205
Suave03/08/2019422
Shelbyana12/10/2019443
Tan2 Ducks12/10/2019931
Habri Pia02/11/2019365
One, Two, Three02/11/2019533
Chardonnay09/11/2019571
#Skakelen (Broederliefde feat. Poke)09/11/2019583
That's My Life09/11/2019711
Je weet het al09/11/2019961
Grijze wolken (Broederliefde feat. Frenna)09/11/20191001
Sterling21/12/2019587
Kippen09/05/2020475
Jongens uit de Cité (Spanker feat. Broederliefde)23/05/2020691
Firi03/10/2020582
Zagalo (Broederliefde feat. Berryr)17/10/2020991
Vuur06/02/2021920
Perro (SRNO / Broederliefde / Dopebwoy)20/02/2021832
Animals (Broederliefde feat. 3robi)06/03/2021413
Pray For Me (Broederliefde feat. Frenna)06/03/2021522
Stille chaos (Equalz feat. Broederliefde)24/04/2021761
Geen tijd (Bokoesam & Broederliefde)15/05/2021761
Ça sert ŕ rien (Bryan Mg, Emms & Broederliefde)26/06/2021316
Henny op een maandag (Chivv & Broederliefde)07/08/20211214
Proost21/08/2021484
Wat heb je nodig (The Partysquad & Diztortion feat. Broederliefde)23/10/2021761
Klein, klein jongetje (Als je groot bent) (Emms & Broederliefde)26/02/2022551
Bikini (Broederliefde feat. KM & Jayh)04/06/20222610
Stylo10/09/2022542
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Gevoelig feestje06/09/2014356
Hard Work Pays Off26/09/20151371
Hard Work Pays Off 207/05/20161250
We moeten door02/12/2017282
We moeten door 228/07/2018175
Broeders09/11/2019246
Medaille06/03/2021123
 

Reviews

Puntengemiddelde: 1Broederliefde feat. Glennis Grace - Glad ijs (Reviews: 2)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Snormobiel Beusichem
*
▒ . . . . . . . . . . . . . ,.-‘”. . . . . . . . . .``~.,
. . . . . . . .. . . . . ,.-”. . . . . . . . . . . . . . . . . .“-.,
. . . . .. . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ”:,
. . . . . . . .. .,?. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .\,
. . . . . . . . . /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,}
. . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,:`^`.}
. . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,:”. . . ./
. . . . . . ./. . . __. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :`. . . ./
. . . . . . . /__.(. . .“~-,_. . . . . . . . . . . . . . ,:`. . . .. ./
. . . . . . /(_. . ”~,_. . . ..“~,_. . . . . . . . . .,:`. . . . _/
. . . .. .{.._$;_. . .”=,_. . . .“-,_. . . ,.-~-,}, .~”; /. .. .}
. . .. . .((. . .*~_. . . .”=-._. . .“;,,./`. . /” . . . ./. .. ../
. . . .. . .\`~,. . ..“~.,. . . . . . . . . ..`. . .}. . . . . . ../
. . . . . .(. ..`=-,,. . . .`. . . . . . . . . . . ..(. . . ;_,,-”
. . . . . ../.`~,. . ..`-.. . . . . . . . . . . . . . ..\. . /\
. . . . . . \`~.*-,. . . . . . . . . . . . . . . . . ..|,./.....\,__
. . . . . . . }.>-._\. . . . . . . . . . . . . . . . . .|. . . . . . ..`=~-,
. . . . . . . ._\_. . . `\,. . . . . . . . . . . . . . . . .\
. . . . . . . . . .`=~-,,.\,. . . . . . . . . . . . . . . .\
. . . . . . . . . . . . . . . . `:,, . . . . . . . . . . . . . `\. . . . . . ..__
Oeps !!! Afschieten !!!. .`=-,. . . . . . . . . .,%`>-- ☺!!!

Jeroen68
*
jammer van de autotune. je haalt glennis grace daardoor niet
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?