Brian May - Back To The Light

Cover Brian May - Back To The Light
7"-Single
Duck / Parlophone 88 0380 7
Cover Brian May - Back To The Light
CD-Maxi
Duck 8803802
Cover Brian May - Back To The Light
CD-Maxi
Duck 7243 8 80381 2 6
Cover Brian May - Back To The Light
7"-Single
Duck / Parlophone 88 0380 7

Nummer

Jaar:1992
Muziek/Tekst:Brian May
Producer:Brian May
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:21/11/1992 (Positie 71)
Laatste week notering:16/01/1993 (Positie 86)
Piekpositie:20 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:8
Positie aller tijden:10599 (416 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 20 / Weken: 8
be  Piek: 39 / Weken: 4 (V)

Tracks

09/11/1992
CD-Maxi Duck 8803802 (EMI) / EAN 0724388038027
Toon detailsAlles beluisteren
1.Back To The Light
5:00
2.Nothin' But Blue
3:51
3.Brian May & Friends - Blues Breaker
12:50
   
09/11/1992
7" Single Duck / Parlophone 88 0380 7 (EMI) / EAN 0724388038072
Toon detailsAlles beluisteren
1.Back To The Light
4:59
2.Nothin' But Blue
3:31
   
1992
CD-Maxi Duck 7243 8 80381 2 6 (EMI) / EAN 0724388038126
Toon detailsAlles beluisteren
CD-Maxi 1:
1.Back To The Light
5:00
2.Brian May & Friends - Star Fleet
8:06
3.Brian May & Friends - Let Me Out
7:14
CD-Maxi 2:
1.Back To The Light
5:00
2.Nothin' But Blue
3:51
3.Brian May & Friends - Blues Breaker
12:50
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:59Back To The LightParlophone
7804002
Album
CD
28/09/1992
5:00Back To The LightDuck
8803802
Single
CD-Maxi
09/11/1992
4:59Back To The LightDuck / Parlophone
88 0380 7
Single
7" Single
09/11/1992
5:00Back To The LightDuck
7243 8 80381 2 6
Single
CD-Maxi
1992
5:00Back To The LightDuck
7243 8 80381 2 6
Single
CD-Maxi
1992
»» alles tonen

Brian May   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Driven By You25/01/19921011
Too Much Love Will Kill You29/08/1992117
Back To The Light21/11/1992208
On My Way Up30/05/1998792
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Back To The Light10/10/19921112
Live At The Brixton Academy19/02/1994356
Another World13/06/1998474
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Candlelight Concerts - Live At Montreux 2013 [DVD] (Brian May & Kerry Ellis)05/04/2014125
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.5 (Reviews: 16)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
28/06/2006 17:11
Snormobiel Beusichem
****
▓ Een ø plaat van "Brian May" uit december 1992 !!! Afgerond: 4 sterren !!! "Back To The Light" was ook geen "Hit" in Nederland, helaas !!! (NL Top 40: 3 wk / # 31) !!!

Topbart
****
3e single van zijn gelijknamige solo album uit november 1992. Ook prima rocksong, niet al te grote hit

naamloos
**
Geflopte single van Brian, kwam niet verder dan de 31e plaats in de Top 40.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?