Brian May - Back To The Light

Cover Brian May - Back To The Light
CD
Parlophone 7804002 (uk)
Cover Brian May - Back To The Light
CD
Hollywood 61404-2 (us)

Album

Jaar:1992
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:10/10/1992 (Positie 81)
Laatste week notering:02/01/1993 (Positie 85)
Piekpositie:11 (2 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:12
Positie aller tijden:4072 (778 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 11 / Weken: 8
de  Piek: 25 / Weken: 12
at  Piek: 20 / Weken: 5
nl  Piek: 11 / Weken: 12
se  Piek: 25 / Weken: 3
nz  Piek: 36 / Weken: 2

Tracks

28/09/1992
CD Parlophone 7804002 (EMI) [uk] / EAN 0077778040026
Toon detailsAlles beluisteren
1.The Dark
2:20
2.Back To The Light
4:59
3.Love Token
5:55
4.Brian May with Cozy Powell - Resurrection
5:27
5.Too Much Love Will Kill You
  4:28
6.Driven By You
  4:11
7.Nothin' But Blue
3:31
8.I'm Scared
4:00
9.Last Horizon
  4:10
10.Let Your Heart Rule Your Head
3:51
11.Just One Life
3:38
12.Rollin' Over
4:36
   
12/12/1993
CD Hollywood 61404-2 (Warner) [us] / EAN 0720616140425
Toon detailsAlles beluisteren
1.The Dark
2:20
2.Back To The Light
4:59
3.Love Token
5:55
4.Brian May with Cozy Powell - Resurrection
5:27
5.Too Much Love Will Kill You
  4:28
6.Driven By You
  4:11
7.Nothin' But Blue
3:31
8.I'm Scared
4:00
9.Last Horizon
  4:20
10.Let Your Heart Rule Your Head
3:51
11.Just One Life
3:37
12.Rollin' Over
4:36
13.Driven By You
  4:11
   

Brian May   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Driven By You25/01/19921011
Too Much Love Will Kill You29/08/1992117
Back To The Light21/11/1992208
On My Way Up30/05/1998792
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Back To The Light10/10/19921112
Live At The Brixton Academy19/02/1994356
Another World13/06/1998474
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Candlelight Concerts - Live At Montreux 2013 [DVD] (Brian May & Kerry Ellis)05/04/2014125
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.67 (Reviews: 9)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?