Brett Eldredge feat. Meghan Trainor - Baby, It's Cold Outside

Charts

Binnenkomst:22/12/2018 (Positie 94)
Laatste week notering:29/12/2018 (Positie 55)
Piekpositie:55 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:2
Positie aller tijden:21576 (53 Punten)
Single Tip:15/12/2018 / Piek: 4 / Weken: 1
In de landen:
ch  Piek: 59 / Weken: 1
nl  Piek: 55 / Weken: 2
be  Tip (V)
  Tip (W)
se  Piek: 93 / Weken: 1

Tracks

07/12/2018
Digital Atlantic - (Warner)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Baby, It's Cold Outside
  2:53
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:53Glow [Deluxe]Atlantic
0093624904663
Album
CD
26/10/2018
2:53Baby, It's Cold OutsideAtlantic
-
Single
Digital
07/12/2018

Brett Eldredge   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Baby, It's Cold Outside (Brett Eldredge feat. Meghan Trainor)22/12/2018552
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Glow29/12/2018561
 

Meghan Trainor   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
All About That Bass30/08/2014239
Lips Are Movin15/11/20141426
Dear Future Husband11/04/20157211
Marvin Gaye (Charlie Puth feat. Meghan Trainor)05/09/20151928
Like I'm Gonna Lose You (Meghan Trainor feat. John Legend)14/11/20153827
Boys Like You (Who Is Fancy feat. Meghan Trainor & Ariana Grande)05/12/2015891
I'll Be Home26/12/2015723
No19/03/20163412
Baby, It's Cold Outside (Brett Eldredge feat. Meghan Trainor)22/12/2018552
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Title17/01/20151627
Thank You21/05/2016205
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.9 (Reviews: 10)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?