Bonnie Raitt - Luck Of The Draw

Cover Bonnie Raitt - Luck Of The Draw
Cover

Album

Jaar:1991
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:29/06/1991 (Positie 85)
Laatste week notering:07/09/1991 (Positie 76)
Piekpositie:26 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:11
Positie aller tijden:5397 (544 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 16 / Weken: 13
de  Piek: 55 / Weken: 8
nl  Piek: 26 / Weken: 11
se  Piek: 37 / Weken: 3
no  Piek: 16 / Weken: 4
au  Piek: 16 / Weken: 6
nz  Piek: 6 / Weken: 30

Tracks

25/06/1991
CD Capitol 79 6111 2 (EMI) [us] / EAN 0077779611126
25/06/1991
CD Capitol C2-96111 (EMI) [us] / EAN 0077779611126
Toon detailsAlles beluisteren
1.Something To Talk About
3:48
2.Good Man, Good Woman
3:34
3.I Can't Make You Love Me
5:32
4.Tangled And Dark
4:53
5.Come To Me
4:21
6.No Business
4:24
7.One Part Be My Lover
5:06
8.Not The Only One
  5:03
9.Papa Come Quick (Jody And Chico)
2:44
10.Slow Ride
3:59
11.Luck Of The Draw
5:17
12.All At Once
5:03
   

Bonnie Raitt   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Nick Of Time27/05/1989675
Have A Heart05/05/19901912
I'm In The Mood (John Lee Hooker with Bonnie Raitt)02/06/19901412
Thing Called Love25/08/1990666
Something To Talk About20/07/1991595
I Can't Make You Love Me07/12/1991438
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Nick Of Time20/05/19896518
Collection04/08/1990785
Luck Of The Draw29/06/19912611
Longing In Their Hearts02/04/19943417
Road Tested18/11/1995624
Fundamental25/04/1998893
Slipstream07/04/2012249
Dig In Deep05/03/2016234
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.67 (Reviews: 3)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?