Boney M. 2000 feat. Mobi T. - Daddy Cool '99

Cover Boney M. 2000 feat. Mobi T. - Daddy Cool '99
CD-Maxi
MCI 74321 69177 2 (eu)

Nummer

Jaar:1999
Muziek/Tekst:Frank Farian
George Reyam
Producer:Frank Farian
Coverversie van:Boney M. - Daddy Cool
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

In de landen:
ch  Piek: 49 / Weken: 4
de  Piek: 47 / Weken: 9
fr  Piek: 16 / Weken: 18
be  Tip (V)
se  Piek: 19 / Weken: 14

Tracks

02/08/1999
CD-Maxi MCI 74321 69177 2 (BMG) [eu] / EAN 0743216917723
Toon detailsAlles beluisteren
1.Daddy Cool '99 (Radio Edit)
  3:51
2.Daddy Cool '99 (Extended Vocal Club Mix)
5:06
3.Daddy Cool '99 (Latino Club Mix)
3:33
4.Daddy Cool '99 (Solid Disco Edit)
3:45
5.Boney M. - Daddy Cool (Original Mix 1976)
  3:26
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
Radio Edit3:51Daddy Cool '99MCI
74321 69177 2
Single
CD-Maxi
02/08/1999
Extended Vocal Club Mix5:06Daddy Cool '99MCI
74321 69177 2
Single
CD-Maxi
02/08/1999
Latino Club Mix3:33Daddy Cool '99MCI
74321 69177 2
Single
CD-Maxi
02/08/1999
Solid Disco Edit3:45Daddy Cool '99MCI
74321 69177 2
Single
CD-Maxi
02/08/1999
3:5120th Century HitsHansa
74321 70052 2
Album
CD
15/11/1999
»» alles tonen

Boney M.   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Baby Do You Wanna Bump03/01/1976124
Daddy Cool18/09/1976314
Sunny01/01/197719
Ma Baker21/05/1977115
Belfast15/10/1977311
Rivers Of Babylon / Brown Girl In The Ring15/04/1978122
Rasputin / Painter Man16/09/1978510
Mary's Boy Child / Oh My Lord16/12/1978210
Hooray! Hooray! It's A Holi-Holiday14/04/1979113
El Lute / Gotta Go Home11/08/1979213
I'm Born Again / Bahama Mama22/12/197979
I See A Boat On The River10/05/198049
Children Of Paradise01/11/1980137
Malaika25/07/1981147
We Kill The World (Don't Kill The World)07/11/19811312
Kalimba de luna06/10/1984208
Mega Mix30/01/1993128
Ma Baker (Boney M. vs. Sash!)06/02/1999349
Rivers Of Babylon08/01/2011701
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Take The Heat Off Me15/01/1977511
Love For Sale11/06/1977216
Nightflight To Venus08/07/1978131
Oceans Of Fantasy29/09/1979324
The Magic Of Boney M. - 20 Golden Hits26/04/1980222
Boonoonoonoos14/11/1981357
Christmas Album26/12/1981103
Gold - 20 Super Hits30/01/1993235
More Gold - 20 Super Hits Vol. II13/11/1993873
25 jaar na 'Daddy Cool' - De grootste hits allertijden14/10/20002713
The Magic Of Boney M.25/11/2006943
 

Boney M. 2000   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
 

Mobi T.   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.49 (Reviews: 37)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
17/02/2006 21:47
Snormobiel Beusichem
***
▓ Eigenlijk moet ik de meeste Reviewers gelijk geven !!! Waarom wordt deze single van Boney M opnieuw uitgebracht !!! Met nu Mobi T. aan het woord !!! Krap 3 sterren !!!

bluezombie
**
I don't even like the original much at all and this is worse.

wefoundove
***
rubbish if compared to the original version
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?