Boney M. - The Magic Of Boney M.

Cover Boney M. - The Magic Of Boney M.
CD
MCI 82876 89304 2

Album

Jaar:2006
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:25/11/2006 (Positie 98)
Laatste week notering:23/12/2006 (Positie 94)
Piekpositie:94 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:3
Positie aller tijden:16056 (14 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 39 / Weken: 14
de  Piek: 19 / Weken: 19
at  Piek: 13 / Weken: 14
fr  Piek: 164 / Weken: 4
nl  Piek: 94 / Weken: 3
fi  Piek: 27 / Weken: 2
no  Piek: 2 / Weken: 13
dk  Piek: 16 / Weken: 7
es  Piek: 23 / Weken: 31
au  Piek: 28 / Weken: 5
nz  Piek: 2 / Weken: 30

Tracks

27/10/2006
CD MCI 82876 89304 2 (Sony BMG) / EAN 0828768930427
Toon detailsAlles beluisteren
1.Daddy Cool
  3:27
2.Sunny
  3:57
3.Rivers Of Babylon
  4:16
4.El Lute
  3:59
5.No Woman No Cry
  4:18
6.Hooray! Hooray! It's A Holi-Holiday
  3:56
7.Rasputin
  4:26
8.Painter Man
  3:17
9.Belfast
  3:27
10.Brown Girl In The Ring
  4:01
11.Kalimba de luna
  4:13
12.Boney M. And Bobby Farrell With The School-Rebels - Happy Song
  3:58
13.Still I'm Sad
  4:25
14.Mary's Boy Child / Oh My Lord
  4:02
15.Baby Do You Wanna Bump
  2:27
16.Felicidad (Margherita)
  2:52
17.Gotta Go Home
  2:33
18.Ma Baker
  4:06
Bonus
19.Sunny (Remix By Mousse T.)
  3:20
20.Boney M. feat. Liz Mitchell - A Moment Of Love
  3:13
   
01/12/2006
DVD MCI 82876893179 (Sony BMG) / EAN 0828768931790
Toon detailsAlles beluisteren
   
31/08/2007
CD MCI 88697032912 (Sony BMG) / EAN 0886970329125
Toon detailsAlles beluisteren
   
12/10/2007
CD MCI 88697160812 (Sony BMG) / EAN 0886971608120
Toon detailsAlles beluisteren
   
27/08/2010
CD MCI 88697765882 (Sony) / EAN 0886977658822
Toon detailsAlles beluisteren
   

Boney M.   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Baby Do You Wanna Bump03/01/1976124
Daddy Cool18/09/1976314
Sunny01/01/197719
Ma Baker21/05/1977115
Belfast15/10/1977311
Rivers Of Babylon / Brown Girl In The Ring15/04/1978122
Rasputin / Painter Man16/09/1978510
Mary's Boy Child / Oh My Lord16/12/1978211
Hooray! Hooray! It's A Holi-Holiday14/04/1979113
El Lute / Gotta Go Home11/08/1979213
I'm Born Again / Bahama Mama22/12/197979
I See A Boat On The River10/05/198049
Children Of Paradise01/11/1980137
Malaika25/07/1981147
We Kill The World (Don't Kill The World)07/11/19811312
Kalimba de luna06/10/1984208
Mega Mix30/01/1993128
Ma Baker (Boney M. vs. Sash!)06/02/1999349
Rivers Of Babylon08/01/2011701
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Take The Heat Off Me15/01/1977511
Love For Sale11/06/1977216
Nightflight To Venus08/07/1978131
Oceans Of Fantasy29/09/1979324
The Magic Of Boney M. - 20 Golden Hits26/04/1980222
Boonoonoonoos14/11/1981357
Christmas Album26/12/1981103
Gold - 20 Super Hits30/01/1993235
More Gold - 20 Super Hits Vol. II13/11/1993873
25 jaar na 'Daddy Cool' - De grootste hits allertijden14/10/20002713
The Magic Of Boney M.25/11/2006943
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.9Boney M. - The Magic Of Boney M. (Reviews: 20)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
14/10/2007 22:09
Snormobiel Beusichem
*****
▓ Misschien wel de allerlaatste verzamelaar van de succesvolle popgroep "Boney M" ??? Vanzelfsprekend staan op dit album uit oktober 2006 hun grootste hits vermeld !!! De echte Fan zal alles reeds op CD of MP3 hebben, zoniet dan heb je met dit album een goede CD in handen !!! Gemiddeld 5 sterren !!!
27/01/2008 14:23
Dimension5
******
Good compilation. "Gold" in Australia
21/05/2008 13:20
Rondie
******
And "Gold" in Germany too. 19 weeks in German TOP100

vinylfreak
******
Boney M. blijft magic.
Heel goede verzamelaar.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?