Boney M. - The Carnival Is Over

Cover Boney M. - The Carnival Is Over
7" Single
Hansa 104 475 (de)
Cover Boney M. - The Carnival Is Over
Cover

Nummer

Jaar:1982
Muziek/Tekst:Tom Springfield
Catherine Courage
Producer:Frank Farian
Coverversie van:The Seekers - The Carnival Is Over
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Single Tip:31/07/1982 / Piek: 0 / Weken: 1
In de landen:
ch  Piek: 11 / Weken: 4

Tracks

06/1982
7" Single Hansa 104 475 [de]
Toon detailsAlles beluisteren
1.The Carnival Is Over
  4:45
2.Going Back West
  3:40
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:52Going Back WestHansa
600 633
Single
12" Maxi
06/1982
4:45The Carnival Is OverHansa
104 475
Single
7" Single
06/1982
4:4816 Top Hits September/Oktober 1982Club Top 13
91 804 5
Compilatie
LP
1982
3:24Hits International auf Super 20Ariola
205 333
Compilatie
LP
1983
4:5225 jaar na 'Daddy Cool' - De grootste hits allertijdenBMG
74321 77822
Album
CD
29/09/2000
»» alles tonen

Boney M.   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Baby Do You Wanna Bump03/01/1976124
Daddy Cool18/09/1976314
Sunny01/01/197719
Ma Baker21/05/1977115
Belfast15/10/1977311
Rivers Of Babylon / Brown Girl In The Ring15/04/1978122
Rasputin / Painter Man16/09/1978510
Mary's Boy Child / Oh My Lord16/12/1978210
Hooray! Hooray! It's A Holi-Holiday14/04/1979113
El Lute / Gotta Go Home11/08/1979213
I'm Born Again / Bahama Mama22/12/197979
I See A Boat On The River10/05/198049
Children Of Paradise01/11/1980137
Malaika25/07/1981147
We Kill The World (Don't Kill The World)07/11/19811312
Kalimba de luna06/10/1984208
Mega Mix30/01/1993128
Ma Baker (Boney M. vs. Sash!)06/02/1999349
Rivers Of Babylon08/01/2011701
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Take The Heat Off Me15/01/1977511
Love For Sale11/06/1977216
Nightflight To Venus08/07/1978131
Oceans Of Fantasy29/09/1979324
The Magic Of Boney M. - 20 Golden Hits26/04/1980222
Boonoonoonoos14/11/1981357
Christmas Album26/12/1981103
Gold - 20 Super Hits30/01/1993235
More Gold - 20 Super Hits Vol. II13/11/1993873
25 jaar na 'Daddy Cool' - De grootste hits allertijden14/10/20002713
The Magic Of Boney M.25/11/2006943
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.63 (Reviews: 63)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
29/10/2007 16:14
Snormobiel Beusichem
****
▓ Ook mij bevalt deze coverplaat door "Boney M." & "Frank Farian" uit 1982 wel !!! Ofschoon de plaat niet de NL Top 40 haalde in de zomer van 1982, is hij toch nog net 4 sterren waard voor mij persoonlijk !!!
27/01/2008 13:52
Dimension5
******
Good arrangement of russian folk song

wefoundove
****
good

Patrick7781
*
Hadden ze de doodstraf voor moeten krijgen, deze schande.

Bearcat
****
Boney M was een begrip,met name in de 70's,met deze cover deden zo nog een aardige poging maar de magie was weg

Jeroen68
**
Nogal sloom. Melodie ken ik van een kampvuurliedje met een kikker en een ooievaar, waarvan ik de tekst niet meer precies kan herinneren.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?