Boney M. - Rasputin (Remix)

Cover Boney M. - Rasputin (Remix)
12" Maxi
Hansa 612 096 (uk)

Nummer

Jaar:1988
Muziek/Tekst:Fred Jay
Frank Farian
Hans-Jörg Mayer
Producer:Frank Farian
Coverversie van:Boney M. - Rasputin
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Tracks

1988
12" Maxi Hansa 612 096 (BMG) [uk] / EAN 4007196120969
Toon detailsAlles beluisteren
1.Rasputin (Remix) (Extended)
7:35
2.Megamix 1988 (Extended)
  7:02
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
Radio4:08Megamix 1988Hansa
111973
Single
7" Single
1988
Extended7:35Rasputin (Remix)Hansa
612 096
Single
12" Maxi
1988
5:25Megamix 1988RCA
TDS 518
Single
12" Maxi
20/03/1989

Boney M.   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Baby Do You Wanna Bump03/01/1976124
Daddy Cool18/09/1976314
Sunny01/01/197719
Ma Baker21/05/1977115
Belfast15/10/1977311
Rivers Of Babylon / Brown Girl In The Ring15/04/1978122
Rasputin / Painter Man16/09/1978510
Mary's Boy Child / Oh My Lord16/12/1978211
Hooray! Hooray! It's A Holi-Holiday14/04/1979113
El Lute / Gotta Go Home11/08/1979213
I'm Born Again / Bahama Mama22/12/197979
I See A Boat On The River10/05/198049
Children Of Paradise01/11/1980137
Malaika25/07/1981147
We Kill The World (Don't Kill The World)07/11/19811312
Kalimba de luna06/10/1984208
Mega Mix30/01/1993128
Ma Baker (Boney M. vs. Sash!)06/02/1999349
Rivers Of Babylon08/01/2011701
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Take The Heat Off Me15/01/1977511
Love For Sale11/06/1977216
Nightflight To Venus08/07/1978131
Oceans Of Fantasy29/09/1979324
The Magic Of Boney M. - 20 Golden Hits26/04/1980222
Boonoonoonoos14/11/1981357
Christmas Album26/12/1981103
Gold - 20 Super Hits30/01/1993235
More Gold - 20 Super Hits Vol. II13/11/1993873
25 jaar na 'Daddy Cool' - De grootste hits allertijden14/10/20002713
The Magic Of Boney M.25/11/2006943
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.33Boney M. - Rasputin (Remix) (Reviews: 9)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Snormobiel Beusichem
*****
▒ Tien jaar na het uitkomen van het origineel kwam deze prima remix op de markt, 1988 !!! Zéér vermakelijk ☺!!!

6470hans
******
GEWELDIG!!!!!!!!!!!!!!!!!
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?