Boney M. - Oceans Of Fantasy

Cover Boney M. - Oceans Of Fantasy
7" Single
Tonpress S-278 (pl)

Charts

Geen hitnoteringen.

Tracks

1979
7" Single Tonpress S-278 [pl]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Oceans Of Fantasy
  3:17
2.Bahama Mama
  3:35
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
5:05Oceans Of FantasyHansa
200 888-320
Album
LP
21/09/1979
5:05Oceans Of FantasyHansa
200 888
Album
LP
21/09/1979
3:17Oceans Of FantasyTonpress
S-278
Single
7" Single
1979
5:05The 4 New Top Disco Hits [Promo]Hansa
600 126
Single
12" EP
1979
3:17The Magic Of Boney M. - 20 Golden HitsHansa
201 666-502
Album
LP
02/1980
»» alles tonen

Boney M.   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Baby Do You Wanna Bump03/01/1976124
Daddy Cool18/09/1976314
Sunny01/01/197719
Ma Baker21/05/1977115
Belfast15/10/1977311
Rivers Of Babylon / Brown Girl In The Ring15/04/1978122
Rasputin / Painter Man16/09/1978510
Mary's Boy Child / Oh My Lord16/12/1978211
Hooray! Hooray! It's A Holi-Holiday14/04/1979113
El Lute / Gotta Go Home11/08/1979213
I'm Born Again / Bahama Mama22/12/197979
I See A Boat On The River10/05/198049
Children Of Paradise01/11/1980137
Malaika25/07/1981147
We Kill The World (Don't Kill The World)07/11/19811312
Kalimba de luna06/10/1984208
Mega Mix30/01/1993128
Ma Baker (Boney M. vs. Sash!)06/02/1999349
Rivers Of Babylon08/01/2011701
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Take The Heat Off Me15/01/1977511
Love For Sale11/06/1977216
Nightflight To Venus08/07/1978131
Oceans Of Fantasy29/09/1979324
The Magic Of Boney M. - 20 Golden Hits26/04/1980222
Boonoonoonoos14/11/1981357
Christmas Album26/12/1981103
Gold - 20 Super Hits30/01/1993235
More Gold - 20 Super Hits Vol. II13/11/1993873
25 jaar na 'Daddy Cool' - De grootste hits allertijden14/10/20002713
The Magic Of Boney M.25/11/2006943
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.41Boney M. - Oceans Of Fantasy (Reviews: 39)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
03/11/2005 22:52
Snormobiel Beusichem
*****
▒ ø Platte von "Boney M." aus 1979 !!! Track von ihren LP: "Oceans Of Fantasy" !!! Der Anfang von dieser Platte ist langweilig, sonst 5 Sterne ☺!!!

@16-10-2013: ▒ Gerade 5 Sterne ☺!!!
Laatst gewijzigd: 16/10/2013 13:37
17/07/2007 01:24
shield
*****
Good... It's all.

drdjrene
*****
Ben verbaasd over de lage cijfers hier, ik vind dit juist een van de betere nummers van Boney M! Vooral dat stukje waarin Farian de synthesizers lekker laat draaien terwijl de stemmen "much more real than it seeeeeeeeeems..." zingen, vind ik echt superlekker. Voor mij zeker de 5 punten waard!

Patrick7781
**
Titel is mooier en veelbelovender dan de plaat zelf.

Bearcat
*****
Mooie single van het gelijknamige album
Een hit zat er helaas niet in
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?