Boney M. - No Woman No Cry

Charts

In de landen:
be  Piek: 1 / Weken: 19 (W)

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
5:00Take The Heat Off MeHansa
27 573 OT
Album
LP
28/06/1976
5:03Daddy CoolHansa
16 959 AT
Single
7" Single
07/1976
3:5820 Superdiscothekenhits Vol. 2Hansa
27 916 GT
Compilatie
LP
1976
4:49Take The Heat Off MeAtlantic
K 50314
Album
LP
1976
3:58HitladenAriola
28 182 XBT
Compilatie
LP
01/1977
»» alles tonen

Boney M.   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Baby Do You Wanna Bump03/01/1976124
Daddy Cool18/09/1976314
Sunny01/01/197719
Ma Baker21/05/1977115
Belfast15/10/1977311
Rivers Of Babylon / Brown Girl In The Ring15/04/1978122
Rasputin / Painter Man16/09/1978510
Mary's Boy Child / Oh My Lord16/12/1978211
Hooray! Hooray! It's A Holi-Holiday14/04/1979113
El Lute / Gotta Go Home11/08/1979213
I'm Born Again / Bahama Mama22/12/197979
I See A Boat On The River10/05/198049
Children Of Paradise01/11/1980137
Malaika25/07/1981147
We Kill The World (Don't Kill The World)07/11/19811312
Kalimba de luna06/10/1984208
Mega Mix30/01/1993128
Ma Baker (Boney M. vs. Sash!)06/02/1999349
Rivers Of Babylon08/01/2011701
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Take The Heat Off Me15/01/1977511
Love For Sale11/06/1977216
Nightflight To Venus08/07/1978131
Oceans Of Fantasy29/09/1979324
The Magic Of Boney M. - 20 Golden Hits26/04/1980222
Boonoonoonoos14/11/1981357
Christmas Album26/12/1981103
Gold - 20 Super Hits30/01/1993235
More Gold - 20 Super Hits Vol. II13/11/1993873
25 jaar na 'Daddy Cool' - De grootste hits allertijden14/10/20002713
The Magic Of Boney M.25/11/2006943
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.15 (Reviews: 99)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
22/08/2004 14:44
lipinska
****
yeah
18/10/2006 21:13
iifar
****
4
14/10/2007 22:04
Snormobiel Beusichem
**
▓ Zwakke "Bob Marley" cover door "Boney M" uit 1976 !!! Komt in de verste verte niet in de buurt van het prachtige origineel !!! Bij 2 sterren houd het al snel op bij mij !!! Deed ook helemaal niets in de Hollandse hitlijsten !!!
27/01/2008 04:45
Dimension5
******
Very good version
22/03/2008 09:01
Rondie
******
Very good version

musikmannen
****
Ok cover

Patrick7781
******
veel beter dan de zwakste song van Marley
Laatst gewijzigd: 08/08/2014 19:01

6470hans
******
goede cover.
lekker.

Patrick3
*****
Fijne cover.

Bearcat
****
Aardige cover uit de 70's door de Duitse hitmachine Boney M

vinylfreak
******
Geweldige cover van Boney M.
Het origineel is zo sloom.
Deze is veel vlotter.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?