Boney M. - No More Chain Gang

Cover Boney M. - No More Chain Gang
Cover

Charts

Geen hitnoteringen.

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
5:22Oceans Of FantasyHansa
200 888
Album
LP
21/09/1979
5:17Oceans Of FantasyHansa
200 888-320
Album
LP
21/09/1979
5:25The 4 New Top Disco Hits [Promo]Hansa
600 126
Single
12" EP
1979
5:22Oceans Of Fantasy [Remastered]MCI
88697082632
Album
CD
30/03/2007
5:41Ultimate Boney M. - Long Versions & Rarities Volume 1: 1976-1980MCI
88697349102
Album
CD
29/08/2008
»» alles tonen

Boney M.   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Baby Do You Wanna Bump03/01/1976124
Daddy Cool18/09/1976314
Sunny01/01/197719
Ma Baker21/05/1977115
Belfast15/10/1977311
Rivers Of Babylon / Brown Girl In The Ring15/04/1978122
Rasputin / Painter Man16/09/1978510
Mary's Boy Child / Oh My Lord16/12/1978211
Hooray! Hooray! It's A Holi-Holiday14/04/1979113
El Lute / Gotta Go Home11/08/1979213
I'm Born Again / Bahama Mama22/12/197979
I See A Boat On The River10/05/198049
Children Of Paradise01/11/1980137
Malaika25/07/1981147
We Kill The World (Don't Kill The World)07/11/19811312
Kalimba de luna06/10/1984208
Mega Mix30/01/1993128
Ma Baker (Boney M. vs. Sash!)06/02/1999349
Rivers Of Babylon08/01/2011701
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Take The Heat Off Me15/01/1977511
Love For Sale11/06/1977216
Nightflight To Venus08/07/1978131
Oceans Of Fantasy29/09/1979324
The Magic Of Boney M. - 20 Golden Hits26/04/1980222
Boonoonoonoos14/11/1981357
Christmas Album26/12/1981103
Gold - 20 Super Hits30/01/1993235
More Gold - 20 Super Hits Vol. II13/11/1993873
25 jaar na 'Daddy Cool' - De grootste hits allertijden14/10/20002713
The Magic Of Boney M.25/11/2006943
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.91Boney M. - No More Chain Gang (Reviews: 22)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Bearcat
******
eigenlijk een erg goede track van Boney M
lekkere disco
had ook een single kunnen zijn

Patrick7781
*
Punt gemaakt.

Snormobiel Beusichem
****
▒ Aangename discoplaat uit 1979 door de populaire Duitse discogroep: "Boney M." !!! Met een hoofdrol weggelegd voor de Arubaanse DJ en danser: "Roberto Alfonso (Bobby) Farrell" (☼ 6 oktober 1949 – † 30 december 2010 ☺!!!
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?