Boney M. - Nightflight To Venus

Nummer

Jaar:1978
Muziek/Tekst:Fred Jay
Frank Farian
Dietmar Kawohl
Producer:Frank Farian
Gecoverd door:The Hiltonaires
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
5:15Nightflight To VenusHansa
26 026 OT
Album
LP
04/1978
4:58Brown Girl In The RingPepita
SPSK 70348
Single
7" Single
06/1978
Dancing PartyUniversal Sound
USA 2007
Compilatie
LP
1978
4:57RasputinTonpress
S-200
Single
7" Single
1978
5:15Onda DiscoRCA Victor
RE-1001
Compilatie
LP
1979
»» alles tonen

Boney M.   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Baby Do You Wanna Bump03/01/1976124
Daddy Cool18/09/1976314
Sunny01/01/197719
Ma Baker21/05/1977115
Belfast15/10/1977311
Rivers Of Babylon / Brown Girl In The Ring15/04/1978122
Rasputin / Painter Man16/09/1978510
Mary's Boy Child / Oh My Lord16/12/1978211
Hooray! Hooray! It's A Holi-Holiday14/04/1979113
El Lute / Gotta Go Home11/08/1979213
I'm Born Again / Bahama Mama22/12/197979
I See A Boat On The River10/05/198049
Children Of Paradise01/11/1980137
Malaika25/07/1981147
We Kill The World (Don't Kill The World)07/11/19811312
Kalimba de luna06/10/1984208
Mega Mix30/01/1993128
Ma Baker (Boney M. vs. Sash!)06/02/1999349
Rivers Of Babylon08/01/2011701
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Take The Heat Off Me15/01/1977511
Love For Sale11/06/1977216
Nightflight To Venus08/07/1978131
Oceans Of Fantasy29/09/1979324
The Magic Of Boney M. - 20 Golden Hits26/04/1980222
Boonoonoonoos14/11/1981357
Christmas Album26/12/1981103
Gold - 20 Super Hits30/01/1993235
More Gold - 20 Super Hits Vol. II13/11/1993873
25 jaar na 'Daddy Cool' - De grootste hits allertijden14/10/20002713
The Magic Of Boney M.25/11/2006943
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.03Boney M. - Nightflight To Venus (Reviews: 63)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Snormobiel Beusichem
*****
▒ Leuke openingsplaat afkomstig van hun succesvolle gelijknamige album uit april 1978 !!! Zelfs na 30 jaar leuk om weer eens terug te horen !!! Ik ga nog net voor de 5 sterren ☺!!!

ericwyns
*****
Heel knap, ritmisch nummer van Boney M uit het jaar 1978. Titelsong van het gelijknamig album "Nightflight to Venus".

KVG
*****
Heel tof nummer van Boney M.

Bearcat
*****
leuke track van het gelijknamige album
bijna iedere track van hun albums was geschikt om op single uit te brengen

Patrick7781
**
Nerveus niemendalletje.

BingTheKing
***
ik vind het intro van de song niet echt om over naar huis te schrijven, daarnaast vind ik de song lang niet zo goed als het bekendere werk van "Boney M"

hugo1960
****
Leuk nummer van Boney M. Met een knipoog naar Cozy Powell met "Dance with the devil".

WendyT
*****
Het ritme in deze discotrack van Boney M is geweldig.

gherkin
****
Wel een aangename bedoeling als je het mij vraagt.

vinylfreak
******
Alles van Boney M. is eigenlijk erg goed....
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?