Boney M. - New York City

Charts

Geen hitnoteringen.

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:41SunnyHansa
17 459 AT
Single
7" Single
11/1976
3:41Manfred Sexauer Presents: 20 Disco BusterPolydor
2310 566
Compilatie
LP
1977
Disco Fire [1977]K-tel
TS 4001
Compilatie
LP
1978
3:4125 jaar na 'Daddy Cool' - De grootste hits allertijdenBMG
74321 77822
Album
CD
29/09/2000
3:41Greatest HitsParadiso
PA 25876
Album
CD
04/02/2002
»» alles tonen

Boney M.   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Baby Do You Wanna Bump03/01/1976124
Daddy Cool18/09/1976314
Sunny01/01/197719
Ma Baker21/05/1977115
Belfast15/10/1977311
Rivers Of Babylon / Brown Girl In The Ring15/04/1978122
Rasputin / Painter Man16/09/1978510
Mary's Boy Child / Oh My Lord16/12/1978211
Hooray! Hooray! It's A Holi-Holiday14/04/1979113
El Lute / Gotta Go Home11/08/1979213
I'm Born Again / Bahama Mama22/12/197979
I See A Boat On The River10/05/198049
Children Of Paradise01/11/1980137
Malaika25/07/1981147
We Kill The World (Don't Kill The World)07/11/19811312
Kalimba de luna06/10/1984208
Mega Mix30/01/1993128
Ma Baker (Boney M. vs. Sash!)06/02/1999349
Rivers Of Babylon08/01/2011701
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Take The Heat Off Me15/01/1977511
Love For Sale11/06/1977216
Nightflight To Venus08/07/1978131
Oceans Of Fantasy29/09/1979324
The Magic Of Boney M. - 20 Golden Hits26/04/1980222
Boonoonoonoos14/11/1981357
Christmas Album26/12/1981103
Gold - 20 Super Hits30/01/1993235
More Gold - 20 Super Hits Vol. II13/11/1993873
25 jaar na 'Daddy Cool' - De grootste hits allertijden14/10/20002713
The Magic Of Boney M.25/11/2006943
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.13Boney M. - New York City (Reviews: 30)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
27/01/2008 05:01
Dimension5
******
Classic disco sound

KVG
****
Geslaagde b-kant van de Boney M.-singel "Sunny" uit 1979.

ericwyns
****
Aardige b-kant van de Boney-M-hitsingel "Sunny", uitgebracht in het jaar 1976.

Snormobiel Beusichem
****
▒ Éénvoudige, lekkere, zwoele dansplaat met de typische "Frank Farian" sound, uit 1976 !!! Ook ik ga dik voor de 4 sterren ☺!!!

gherkin
*****
Prima plaatje.

6470hans
******
lekker nummer.

Patrick7781
*
Great...
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?