Boney M. - My Chérie Amour

Cover Boney M. - My Chérie Amour
7" Single
Hansa 107 350 (de)
Cover Boney M. - My Chérie Amour
12" Maxi
Hansa 601 686

Nummer

Jaar:1985
Muziek/Tekst:Stevie Wonder
Sylvia Moy
Henry Cosby
Producer:Frank Farian
Coverversie van:Stevie Wonder - My Cherie Amour
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Single Tip:15/06/1985 / Piek: 0 / Weken: 1
In de landen:
de  Piek: 55 / Weken: 5

Tracks

05/1985
7" Single Hansa 107 350 [de]
Toon detailsAlles beluisteren
1.My Chérie Amour
  4:00
2.Sample City
4:00
   
05/1985
12" Maxi Hansa 601 686
Toon detailsAlles beluisteren
1.My Chérie Amour
  7:30
2.Sample City
6:00
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:00My Chérie AmourHansa
107 350
Single
7" Single
05/1985
7:30My Chérie AmourHansa
601 686
Single
12" Maxi
05/1985
4:04Eye DanceHansa
207 100-620
Album
LP
14/10/1985
4:00Hitbreaker 1985S*R
42 327 7
Compilatie
LP
1985
4:08Super Hit-Sensation [1985]Ariola
207 101
Compilatie
LP
1985
»» alles tonen

Boney M.   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Baby Do You Wanna Bump03/01/1976124
Daddy Cool18/09/1976314
Sunny01/01/197719
Ma Baker21/05/1977115
Belfast15/10/1977311
Rivers Of Babylon / Brown Girl In The Ring15/04/1978122
Rasputin / Painter Man16/09/1978510
Mary's Boy Child / Oh My Lord16/12/1978211
Hooray! Hooray! It's A Holi-Holiday14/04/1979113
El Lute / Gotta Go Home11/08/1979213
I'm Born Again / Bahama Mama22/12/197979
I See A Boat On The River10/05/198049
Children Of Paradise01/11/1980137
Malaika25/07/1981147
We Kill The World (Don't Kill The World)07/11/19811312
Kalimba de luna06/10/1984208
Mega Mix30/01/1993128
Ma Baker (Boney M. vs. Sash!)06/02/1999349
Rivers Of Babylon08/01/2011701
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Take The Heat Off Me15/01/1977511
Love For Sale11/06/1977216
Nightflight To Venus08/07/1978131
Oceans Of Fantasy29/09/1979324
The Magic Of Boney M. - 20 Golden Hits26/04/1980222
Boonoonoonoos14/11/1981357
Christmas Album26/12/1981103
Gold - 20 Super Hits30/01/1993235
More Gold - 20 Super Hits Vol. II13/11/1993873
25 jaar na 'Daddy Cool' - De grootste hits allertijden14/10/20002713
The Magic Of Boney M.25/11/2006943
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.72Boney M. - My Chérie Amour (Reviews: 50)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
27/01/2008 14:11
Dimension5
******
Good version

Snormobiel Beusichem
****
▒ Prima gewaagde "Stevie Wonder" cover van "Boney M." uit mei 1985 !!! En voor mij ook een geslaagde versie !!! Ruim 4 sterren ☺ !!!

Patrick7781
*
zwak

Jeroen68
***
Matige cover, die het niet haalt bij het origineel. Als song nog wel aanvaardbaar.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?