Boney M. - Megamix 1988

Cover Boney M. - Megamix 1988
7" Single
Hansa 111973 (fr)

Charts

In de landen:
fr  Piek: 1 / Weken: 24
be  Piek: 11 / Weken: 9 (V)

Tracks

1988
7" Single Hansa 111973 (BMG) [fr] / EAN 4007191119739
Toon detailsAlles beluisteren
1.Megamix 1988 (Edited)
  3:54
2.Rasputin (Remix) (Radio)
4:08
   
20/03/1989
12" Maxi RCA TDS 518 (BMG) [au]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Megamix 1988 (Extended)
7:02
2.Rasputin (Remix)
5:25
3.Megamix 1988 (Edited)
  3:54
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
Edited3:54Mary's Boy Child (Remix)Ariola / Hansa
111 947
Single
7" Single
1988
Edited3:54Megamix 1988Hansa
111973
Single
7" Single
1988
Extended7:02Rasputin (Remix)Hansa
612 096
Single
12" Maxi
1988
Extended7:02Megamix 1988RCA
TDS 518
Single
12" Maxi
20/03/1989
Edited3:54Megamix 1988RCA
TDS 518
Single
12" Maxi
20/03/1989
»» alles tonen

Boney M.   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Baby Do You Wanna Bump03/01/1976124
Daddy Cool18/09/1976314
Sunny01/01/197719
Ma Baker21/05/1977115
Belfast15/10/1977311
Rivers Of Babylon / Brown Girl In The Ring15/04/1978122
Rasputin / Painter Man16/09/1978510
Mary's Boy Child / Oh My Lord16/12/1978211
Hooray! Hooray! It's A Holi-Holiday14/04/1979113
El Lute / Gotta Go Home11/08/1979213
I'm Born Again / Bahama Mama22/12/197979
I See A Boat On The River10/05/198049
Children Of Paradise01/11/1980137
Malaika25/07/1981147
We Kill The World (Don't Kill The World)07/11/19811312
Kalimba de luna06/10/1984208
Mega Mix30/01/1993128
Ma Baker (Boney M. vs. Sash!)06/02/1999349
Rivers Of Babylon08/01/2011701
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Take The Heat Off Me15/01/1977511
Love For Sale11/06/1977216
Nightflight To Venus08/07/1978131
Oceans Of Fantasy29/09/1979324
The Magic Of Boney M. - 20 Golden Hits26/04/1980222
Boonoonoonoos14/11/1981357
Christmas Album26/12/1981103
Gold - 20 Super Hits30/01/1993235
More Gold - 20 Super Hits Vol. II13/11/1993873
25 jaar na 'Daddy Cool' - De grootste hits allertijden14/10/20002713
The Magic Of Boney M.25/11/2006943
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.76Boney M. - Megamix 1988 (Reviews: 17)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
05/07/2006 19:51
Snormobiel Beusichem
****
▓ De eerste "Megamix" kwam al in 1988 uit !!! Ø !!!

Dimension5
******
Super Power
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?