Boney M. - Malaika

Cover Boney M. - Malaika
7" Single
Hansa 103 350 (de)
Cover Boney M. - Malaika
7" Single
Hansa 600 400-213 (de)

Nummer

Jaar:1981
Muziek/Tekst:Trad.
Frank Farian
Hans-Jörg Mayer
Producer:Frank Farian
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:25/07/1981 (Positie 22)
Laatste week notering:05/09/1981 (Positie 38)
Piekpositie:14 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:7
Positie aller tijden:8144 (540 Punten)
Single Tip:18/07/1981 / Piek: 0 / Weken: 1
In de landen:
ch  Piek: 4 / Weken: 8
de  Piek: 13 / Weken: 16
nl  Piek: 14 / Weken: 7
be  Piek: 8 / Weken: 7 (V)

Tracks

05/1981
7" Single Hansa 103 350 [de]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Malaika
  4:15
2.Consuela Biaz
  4:57
   
05/1981
7" Single Hansa 600 400-213 [de]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Malaika
  5:35
2.Consuela Biaz
  4:57
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:15Consuela BiazHansa
103 350
Single
7" Single
05/1981
4:15MalaikaHansa
103 350
Single
7" Single
05/1981
5:35MalaikaHansa
600 400-213
Single
7" Single
05/1981
2:48BoonoonoonoosHansa
203 888-320
Album
LP
28/09/1981
2:37Hansa Neuheiten Juli/August/Sept. '81Hansa
403 953
Compilatie
MC
1981
»» alles tonen

Boney M.   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Baby Do You Wanna Bump03/01/1976124
Daddy Cool18/09/1976314
Sunny01/01/197719
Ma Baker21/05/1977115
Belfast15/10/1977311
Rivers Of Babylon / Brown Girl In The Ring15/04/1978122
Rasputin / Painter Man16/09/1978510
Mary's Boy Child / Oh My Lord16/12/1978210
Hooray! Hooray! It's A Holi-Holiday14/04/1979113
El Lute / Gotta Go Home11/08/1979213
I'm Born Again / Bahama Mama22/12/197979
I See A Boat On The River10/05/198049
Children Of Paradise01/11/1980137
Malaika25/07/1981147
We Kill The World (Don't Kill The World)07/11/19811312
Kalimba de luna06/10/1984208
Mega Mix30/01/1993128
Ma Baker (Boney M. vs. Sash!)06/02/1999349
Rivers Of Babylon08/01/2011701
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Take The Heat Off Me15/01/1977511
Love For Sale11/06/1977216
Nightflight To Venus08/07/1978131
Oceans Of Fantasy29/09/1979324
The Magic Of Boney M. - 20 Golden Hits26/04/1980222
Boonoonoonoos14/11/1981357
Christmas Album26/12/1981103
Gold - 20 Super Hits30/01/1993235
More Gold - 20 Super Hits Vol. II13/11/1993873
25 jaar na 'Daddy Cool' - De grootste hits allertijden14/10/20002713
The Magic Of Boney M.25/11/2006943
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.78 (Reviews: 83)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
27/07/2005 23:17
Snormobiel Beusichem
****
▓ War auch in August 1981 ein Hit in die Hollandische Top 40 von 1981 !!! Etwas Indonesien's !!! (NL Top 40: 6 wk / # 20) !!!
Laatst gewijzigd: 04/07/2006 16:07
11/09/2007 00:53
shield
*****
Caribbean fever.. Good...

Dimension5
******
Nice !

naamloos
*
Zeer zwakke plaat van Boney M.

Patrick7781
******
Erg mooie, zeer ondergewaardeerde uitvoering van Boney M.
Laatst gewijzigd: 09/08/2014 09:53

drdjrene
*****
Een van de weinige platen van Boney M van na 1980 die ik echt goed vind. Relaxte beat, aparte zang. 4+, ik rond naar boven af. Ook mijn zoontje vindt dit nummer trouwens geweldig! :-)

Bearcat
*****
Mooi nummer van Boney M,had wel een grotere hit verdiend

Jeroen68
***
Een van de wat suffere Boney-M platen

Warlajo
*
Unterirdisch
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?