Boney M. - King Of The Road

Nummer

Jaar:1978
Muziek/Tekst:Roger Miller
Producer:Frank Farian
Coverversie van:Roger Miller - King Of The Road
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:26Nightflight To VenusHansa
26 026 OT
Album
LP
04/1978
2:36HitCollectionAriola Express
74321 31562 2
Album
CD
10/04/1996
2:36Nightflight To Venus [Remastered]MCI
88697082622
Album
CD
30/03/2007
2:36The Complete Boney M.Sony BMG
88697387272
Album
CD
24/10/2008
2:37Let It All Be Music - The Party AlbumMCI
88697521512
Album
CD
08/05/2009
»» alles tonen

Boney M.   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Baby Do You Wanna Bump03/01/1976124
Daddy Cool18/09/1976314
Sunny01/01/197719
Ma Baker21/05/1977115
Belfast15/10/1977311
Rivers Of Babylon / Brown Girl In The Ring15/04/1978122
Rasputin / Painter Man16/09/1978510
Mary's Boy Child / Oh My Lord16/12/1978210
Hooray! Hooray! It's A Holi-Holiday14/04/1979113
El Lute / Gotta Go Home11/08/1979213
I'm Born Again / Bahama Mama22/12/197979
I See A Boat On The River10/05/198049
Children Of Paradise01/11/1980137
Malaika25/07/1981147
We Kill The World (Don't Kill The World)07/11/19811312
Kalimba de luna06/10/1984208
Mega Mix30/01/1993128
Ma Baker (Boney M. vs. Sash!)06/02/1999349
Rivers Of Babylon08/01/2011701
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Take The Heat Off Me15/01/1977511
Love For Sale11/06/1977216
Nightflight To Venus08/07/1978131
Oceans Of Fantasy29/09/1979324
The Magic Of Boney M. - 20 Golden Hits26/04/1980222
Boonoonoonoos14/11/1981357
Christmas Album26/12/1981103
Gold - 20 Super Hits30/01/1993235
More Gold - 20 Super Hits Vol. II13/11/1993873
25 jaar na 'Daddy Cool' - De grootste hits allertijden14/10/20002713
The Magic Of Boney M.25/11/2006943
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.48 (Reviews: 25)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
27/01/2008 13:16
Dimension5
******
Good cover version

Patrick7781
*
tiefpunkt 3

ericwyns
****
Vrij aanvaardbare cover door Boney M, o.a. terug te vinden op hun succesalbum "Nightflight to Venus", uitgebracht in het jaar 1978. Origineel trouwens een nummer van Roger Miller uit 1965.

Snormobiel Beusichem
****
▒ Lekkere, éénvoudige, maar zwoele "Roger Miller" cover door "Boney M.", lente 1978 ☺!!!
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?