Boney M. - Jambo - Hakuna Matata (No Problems)

Cover Boney M. - Jambo - Hakuna Matata (No Problems)
7" Single
Hansa 105 577 (de)
Cover Boney M. - Jambo - Hakuna Matata (No Problems)
12" Maxi
Hansa 600 922-213 (de)

Charts

Single Tip:24/09/1983 / Piek: 0 / Weken: 1
In de landen:
ch  Piek: 11 / Weken: 5
de  Piek: 48 / Weken: 5

Tracks

06/1983
7" Single Hansa 105 577 [de]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Jambo - Hakuna Matata (No Problems)
  3:39
2.African Moon
  3:41
   
1983
12" Maxi Hansa 600 922-213 [de]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Jambo - Hakuna Matata (No Problems)
  5:32
2.African Moon
  6:40
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:39Jambo - Hakuna Matata (No Problems)Hansa
105 577
Single
7" Single
06/1983
3:38Hit-Herbst '83Hansa
205 762-365
Compilatie
LP
1983
3:39Hot Super 20Ariola
205 900
Compilatie
LP
1983
5:32Jambo - Hakuna Matata (No Problems)Hansa
600 922-213
Single
12" Maxi
1983
2:48Kalimba de lunaHansa / Ariola
206 745-620
Album
LP
11/1984
»» alles tonen

Boney M.   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Baby Do You Wanna Bump03/01/1976124
Daddy Cool18/09/1976314
Sunny01/01/197719
Ma Baker21/05/1977115
Belfast15/10/1977311
Rivers Of Babylon / Brown Girl In The Ring15/04/1978122
Rasputin / Painter Man16/09/1978510
Mary's Boy Child / Oh My Lord16/12/1978211
Hooray! Hooray! It's A Holi-Holiday14/04/1979113
El Lute / Gotta Go Home11/08/1979213
I'm Born Again / Bahama Mama22/12/197979
I See A Boat On The River10/05/198049
Children Of Paradise01/11/1980137
Malaika25/07/1981147
We Kill The World (Don't Kill The World)07/11/19811312
Kalimba de luna06/10/1984208
Mega Mix30/01/1993128
Ma Baker (Boney M. vs. Sash!)06/02/1999349
Rivers Of Babylon08/01/2011701
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Take The Heat Off Me15/01/1977511
Love For Sale11/06/1977216
Nightflight To Venus08/07/1978131
Oceans Of Fantasy29/09/1979324
The Magic Of Boney M. - 20 Golden Hits26/04/1980222
Boonoonoonoos14/11/1981357
Christmas Album26/12/1981103
Gold - 20 Super Hits30/01/1993235
More Gold - 20 Super Hits Vol. II13/11/1993873
25 jaar na 'Daddy Cool' - De grootste hits allertijden14/10/20002713
The Magic Of Boney M.25/11/2006943
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.72Boney M. - Jambo - Hakuna Matata (No Problems) (Reviews: 65)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
27/01/2008 13:25
Dimension5
******
Good ethnic adaptation

Patrick7781
******
nice
Laatst gewijzigd: 25/01/2015 13:30

wefoundove
*****
love this

Jeroen68
**
Overduidelijk de nadagen van Boney M. Dit slaat geen deuk in een pakje boter.

Snormobiel Beusichem
**
▒ Tegenvallende, goedkope, Afrikaans, klinkend plaatje van de Duitse succesvolle disco formatie: "Boney M.", uit 1983 !!! Een project van: "Frank Farian", natuurlijk ☺!!!

Bearcat
***
Idd wat tegenvallende single van Boney M
The "magic" was weg
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?