Boney M. - Heart Of Gold

Nummer

Jaar:1978
Muziek/Tekst:Neil Young
Producer:Frank Farian
Coverversie van:Neil Young - Heart Of Gold
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:05Nightflight To VenusHansa
26 026 OT
Album
LP
04/1978
4:05VoodoonightAtlantic
P-378A
Single
7" Single
1979
4:07The Best Of Boney M.Camden
74321 476812
Album
CD
03/11/1997
4:05Nightflight To Venus [Remastered]MCI
88697082622
Album
CD
30/03/2007
4:05The Complete Boney M.Sony BMG
88697387272
Album
CD
24/10/2008
»» alles tonen

Boney M.   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Baby Do You Wanna Bump03/01/1976124
Daddy Cool18/09/1976314
Sunny01/01/197719
Ma Baker21/05/1977115
Belfast15/10/1977311
Rivers Of Babylon / Brown Girl In The Ring15/04/1978122
Rasputin / Painter Man16/09/1978510
Mary's Boy Child / Oh My Lord16/12/1978211
Hooray! Hooray! It's A Holi-Holiday14/04/1979113
El Lute / Gotta Go Home11/08/1979213
I'm Born Again / Bahama Mama22/12/197979
I See A Boat On The River10/05/198049
Children Of Paradise01/11/1980137
Malaika25/07/1981147
We Kill The World (Don't Kill The World)07/11/19811312
Kalimba de luna06/10/1984208
Mega Mix30/01/1993128
Ma Baker (Boney M. vs. Sash!)06/02/1999349
Rivers Of Babylon08/01/2011701
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Take The Heat Off Me15/01/1977511
Love For Sale11/06/1977216
Nightflight To Venus08/07/1978131
Oceans Of Fantasy29/09/1979324
The Magic Of Boney M. - 20 Golden Hits26/04/1980222
Boonoonoonoos14/11/1981357
Christmas Album26/12/1981103
Gold - 20 Super Hits30/01/1993235
More Gold - 20 Super Hits Vol. II13/11/1993873
25 jaar na 'Daddy Cool' - De grootste hits allertijden14/10/20002713
The Magic Of Boney M.25/11/2006943
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.23Boney M. - Heart Of Gold (Reviews: 43)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Snormobiel Beusichem
*****
▒ Prima cover van "Neil Young" door "Boney M", afkomstig van hun succesvolle album "Nightflight To Venus" uit april 1978 !!! Goed genoeg voor de 5 sterren ☺!!!

ericwyns
****
Erg geslaagde cover door Boney M, terug te vinden op hun prima album "Nightflight to Venus" (1978). Origineel een nummer van Neil Young uit 1971.
4+

Patrick7781
*
Alsjeblieft niet weer zo'n goedkope en belabberde cover....

Patrick3
******
Knappe versie
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?