Boney M. - Gotta Go Home

Cover Boney M. - Gotta Go Home
7" Single
Hansa 100 804 (nl)
Cover Boney M. - Gotta Go Home
7" Single
Atlantic K 11351 (uk)
Cover Boney M. - Gotta Go Home
7" Single
Hansa 100 804 (es)
Cover Boney M. - Gotta Go Home
7" Single
Atlantic 45 5221 (au)
Cover Boney M. - Gotta Go Home
7" Single
Atlantic P-481A (jp)
Cover Boney M. - Gotta Go Home
7" Single
Atlantic MS 5221 (ca)
Cover Boney M. - Gotta Go Home
7" Single
Ariola 5100 804 (pt)
Cover Boney M. - Gotta Go Home
12" Maxi
Hansa 600 081-213 (de,nl)
Cover Boney M. - Gotta Go Home
7" Single
Atlantic DSKO 717 (au)

Charts

In de landen:
nz  Piek: 42 / Weken: 6

Tracks

1979
7" Single Hansa 100 804 [nl,es]
09/1979
7" Single Atlantic 45 5221 [au]
10/1979
7" Single Atlantic P-481A [jp]
1979
7" Single Atlantic K 11351 [uk]
1979
7" Single Atlantic MS 5221 [ca]
1979
7" Single Ariola 5100 804 [pt]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Gotta Go Home
  4:00
2.El Lute
  5:08
   
1979
12" Maxi Hansa 600 081-213 [de,nl]
1979
7" Single Atlantic DSKO 717 [au]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Gotta Go Home
  5:04
2.El Lute
  5:09
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:22Disco ChampionsHansa
201 096
Compilatie
LP
1979
4:22El LuteHansa
100 804
Single
7" Single
08/1979
3:45Oceans Of FantasyHansa
200 888-320
Album
LP
21/09/1979
3:45Oceans Of FantasyHansa
200 888
Album
LP
21/09/1979
4:2220 Giganten Vol. 4Ariola
201 077-360
Compilatie
LP
1979
»» alles tonen

Boney M.   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Baby Do You Wanna Bump03/01/1976124
Daddy Cool18/09/1976314
Sunny01/01/197719
Ma Baker21/05/1977115
Belfast15/10/1977311
Rivers Of Babylon / Brown Girl In The Ring15/04/1978122
Rasputin / Painter Man16/09/1978510
Mary's Boy Child / Oh My Lord16/12/1978211
Hooray! Hooray! It's A Holi-Holiday14/04/1979113
El Lute / Gotta Go Home11/08/1979213
I'm Born Again / Bahama Mama22/12/197979
I See A Boat On The River10/05/198049
Children Of Paradise01/11/1980137
Malaika25/07/1981147
We Kill The World (Don't Kill The World)07/11/19811312
Kalimba de luna06/10/1984208
Mega Mix30/01/1993128
Ma Baker (Boney M. vs. Sash!)06/02/1999349
Rivers Of Babylon08/01/2011701
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Take The Heat Off Me15/01/1977511
Love For Sale11/06/1977216
Nightflight To Venus08/07/1978131
Oceans Of Fantasy29/09/1979324
The Magic Of Boney M. - 20 Golden Hits26/04/1980222
Boonoonoonoos14/11/1981357
Christmas Album26/12/1981103
Gold - 20 Super Hits30/01/1993235
More Gold - 20 Super Hits Vol. II13/11/1993873
25 jaar na 'Daddy Cool' - De grootste hits allertijden14/10/20002713
The Magic Of Boney M.25/11/2006943
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.56Boney M. - Gotta Go Home (Reviews: 138)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
05/06/2006 00:24
Snormobiel Beusichem
******
▒ Een goede coverplaat van "Nighttrain" (1973) door de Duitse formatie "Boney M." uit eind juli 1979 !!! De plaat had eigenlijk 2 A-kanten !!! "El Lute" vond ik 1 ster minder !!! De plaat stond 12 weken (# 2) lang in de NL Top 40 van augustus / oktober 1979 ☺!!!

@16-10-2013: ▒ Vooruit: 6 sterren, beter en leuker als het origineel ☺!!!
Laatst gewijzigd: 16/10/2013 13:33
27/01/2008 13:07
Dimension5
******
Extra Class in Disco

Patrick3
******
Breng dit maar eens terug uit.Véééél beter dan die Duck Sauce.

Hijinx
***
Well I'll never be able to hear this without thinking about the Duck Sauce song. Jury's out about whether that's a good thing or not.

Topbart
*****
Toen ik ''Barbra Streisand'' van Duck Sauce de eerste keer hoorde, dacht ik wel al ''wat komt me die melodie bekend voor!!'' Hebben ze inderdaad van Boney M geleend. Dit is echt wel 5 sterren waard!!

alleyt1989
****
good song

bluezombie
***
Average track. A little annoying.

irelander
**
This is perhaps the only track from this irritating group that I'd ever give more than a 2. This would be due to the Barbra Streisand novelty.

gherkin
******
Elk moment verwacht je nu een 'Barbra Streisand', maar deze originele versie blijft ook prima overeind.

musikmannen
*****
One of their best

Patrick7781
*
tiefpunkt

ericwyns
****
Leuke hitsingel van de Duitse formatie Boney M uit het jaar 1979. Het was een singel met een zogenaamde dubbele A-kant, "El Lute" was de andere A-kant.

heidebeer58
****
Een van de beste van Boney M.

KVG
****
Vrolijke Boney M-meezinger!

drdjrene
*****
Sinds Duck Sauce `Barbara Streisand` zullen heel veel mensen dit muziekje kennen! :-) Boney M grossierde in discoknallers van 1976 tot 1980 en deze is daar geen uitzondering op! Zeker 4+, ik rond naar boven af.

Bearcat
******
a en b kant van deze single waren perfect
een disco track en een ballad
dat waren nog eens singles
daarom 6 sterren voor deze release

vinylfreak
******
Helemaal mee eens.
Eigenlijk was het toen veel leuker.

BingTheKing
****
kan er mee door, een mooie 4
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?