Boney M. - Felicidad (Margherita)

Cover Boney M. - Felicidad (Margherita)
7" Single
Hansa 102 681 (de)
Cover Boney M. - Felicidad (Margherita)
12" Maxi
Hansa 600 311 (de)
Cover Boney M. - Felicidad (Margherita)
7" Single
Atlantic P-1522A (jp)

Nummer

Jaar:1980
Muziek/Tekst:Reno Massara
Rosella Conz
Producer:Frank Farian
Coverversie van:Massara - Margherita
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

In de landen:
ch  Piek: 3 / Weken: 8
de  Piek: 6 / Weken: 27
at  Piek: 6 / Weken: 12

Tracks

11/1980
7" Single Hansa 102 681 [de]
1981
7" Single Atlantic P-1522A [jp]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Felicidad (Margherita)
  4:39
2.Strange
  3:35
   
11/1980
12" Maxi Hansa 600 311 [de]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Felicidad (Margherita)
  11:46
2.Strange
  3:28
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:39Felicidad (Margherita)Hansa
102 681
Single
7" Single
11/1980
11:46Felicidad (Margherita)Hansa
600 311
Single
12" Maxi
11/1980
4:3912 Hits / 12 Stars OriginauxCarrere
67.679
Compilatie
LP
1981
4:2316 Original Hits März/April 1981Club Top International
32 271 9
Compilatie
LP
1981
3:5520 Giganten - Stars, Schlager, HitsHansa
203 900-365
Compilatie
LP
1981
»» alles tonen

Boney M.   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Baby Do You Wanna Bump03/01/1976124
Daddy Cool18/09/1976314
Sunny01/01/197719
Ma Baker21/05/1977115
Belfast15/10/1977311
Rivers Of Babylon / Brown Girl In The Ring15/04/1978122
Rasputin / Painter Man16/09/1978510
Mary's Boy Child / Oh My Lord16/12/1978211
Hooray! Hooray! It's A Holi-Holiday14/04/1979113
El Lute / Gotta Go Home11/08/1979213
I'm Born Again / Bahama Mama22/12/197979
I See A Boat On The River10/05/198049
Children Of Paradise01/11/1980137
Malaika25/07/1981147
We Kill The World (Don't Kill The World)07/11/19811312
Kalimba de luna06/10/1984208
Mega Mix30/01/1993128
Ma Baker (Boney M. vs. Sash!)06/02/1999349
Rivers Of Babylon08/01/2011701
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Take The Heat Off Me15/01/1977511
Love For Sale11/06/1977216
Nightflight To Venus08/07/1978131
Oceans Of Fantasy29/09/1979324
The Magic Of Boney M. - 20 Golden Hits26/04/1980222
Boonoonoonoos14/11/1981357
Christmas Album26/12/1981103
Gold - 20 Super Hits30/01/1993235
More Gold - 20 Super Hits Vol. II13/11/1993873
25 jaar na 'Daddy Cool' - De grootste hits allertijden14/10/20002713
The Magic Of Boney M.25/11/2006943
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4Boney M. - Felicidad (Margherita) (Reviews: 115)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
20/07/2007 10:29
shield
******
Super...

Snormobiel Beusichem
***
▒ Dan vind ik het 'Italo' origineel uit augustus 1980 (Holland) van "Massara" toch duidelijk 2 sterren meer waard !!! Maar beroerd is deze plaat van "Boney M." voor mij zeker niet ☺!!!

Dimension5
******
12" version is very goog ! Now there is version 2009 :

http://www.bild.de/BILD/unterhaltung/musik/2009/01/13/boney-m/singt-felicidad-america-fuer-barack-obama.html

Patrick7781
***
etwas weniger

wefoundove
*****
cool and relevant track

Bearcat
****
Leuk deze uitvoering maar het origineel was beter

BingTheKing
****
prima plaatje

magore
***
schwach
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?