Boney M. - Bahama Mama

Cover Boney M. - Bahama Mama
12" Maxi
Hansa 600 166 (de)
Cover Boney M. - Bahama Mama
7" Single
Atlantic P-513A (jp)
Cover Boney M. - Bahama Mama
Postcard Disc
Світанок -- (ussr)

Nummer

Jaar:1979
Muziek/Tekst:Fred Jay
Frank Farian
Producer:Frank Farian
Gecoverd door:T.B.C.V.
Orchestra Kai Warner
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

In de landen:
at  Piek: 12 / Weken: 2

Tracks

11/1979
12" Maxi Hansa 600 166 [de]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Bahama Mama (Long Version)
5:12
2.I'm Born Again
  4:12
   
12/1979
7" Single Atlantic P-513A [jp]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Bahama Mama
  3:35
2.I'm Born Again
  4:17
   
Postcard Disc Світанок -- [ussr]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Bahama Mama
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:16Oceans Of FantasyHansa
200 888-320
Album
LP
21/09/1979
3:16Oceans Of FantasyHansa
200 888
Album
LP
21/09/1979
Long Version5:12Bahama MamaHansa
600 166
Single
12" Maxi
11/1979
3:35I'm Born AgainHansa
101 101
Single
7" Single
11/1979
3:35Bahama MamaAtlantic
P-513A
Single
7" Single
12/1979
»» alles tonen

Boney M.   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Baby Do You Wanna Bump03/01/1976124
Daddy Cool18/09/1976314
Sunny01/01/197719
Ma Baker21/05/1977115
Belfast15/10/1977311
Rivers Of Babylon / Brown Girl In The Ring15/04/1978122
Rasputin / Painter Man16/09/1978510
Mary's Boy Child / Oh My Lord16/12/1978211
Hooray! Hooray! It's A Holi-Holiday14/04/1979113
El Lute / Gotta Go Home11/08/1979213
I'm Born Again / Bahama Mama22/12/197979
I See A Boat On The River10/05/198049
Children Of Paradise01/11/1980137
Malaika25/07/1981147
We Kill The World (Don't Kill The World)07/11/19811312
Kalimba de luna06/10/1984208
Mega Mix30/01/1993128
Ma Baker (Boney M. vs. Sash!)06/02/1999349
Rivers Of Babylon08/01/2011701
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Take The Heat Off Me15/01/1977511
Love For Sale11/06/1977216
Nightflight To Venus08/07/1978131
Oceans Of Fantasy29/09/1979324
The Magic Of Boney M. - 20 Golden Hits26/04/1980222
Boonoonoonoos14/11/1981357
Christmas Album26/12/1981103
Gold - 20 Super Hits30/01/1993235
More Gold - 20 Super Hits Vol. II13/11/1993873
25 jaar na 'Daddy Cool' - De grootste hits allertijden14/10/20002713
The Magic Of Boney M.25/11/2006943
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.11Boney M. - Bahama Mama (Reviews: 76)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
03/11/2005 22:37
Snormobiel Beusichem
*****
▒ Mindere Platte von "Boney M." aus Ende 1979 !!! Stand trotzdem noch 7 Wochen (Platz # 11) in die NL Top 40 von 1979 & 1980 ☺!!!

@16-10-2013: ↑: 5 Sterne ☺!!!
Laatst gewijzigd: 16/10/2013 13:51
18/12/2006 11:45
iifar
****
Pole tal häda midagi.

Patrick7781
**
minder saaie plaat
Laatst gewijzigd: 08/08/2014 19:43

KVG
****
Opgewekte hit van Boney M.

ericwyns
***
Singel van Boney M. uit 1979 met een zogenaamde 'dubbele A-kant'. "I'm Born Again" (op die andere a-kant) vind ik persoonlijk wel beter dan deze "Bahama Mama", een standaard disco-nummer van Boney M.

drdjrene
****
En weer een lekker disconummer van Boney M. Goed, maar ze hebben nog veel betere gemaakt.

Bearcat
****
Leuk maar een van de mindere singles van Boney M
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?