Boney M. - (I Need A) Babysitter

Charts

Geen hitnoteringen.

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:48Mega MixMCI
74321 12606 1
Single
12" Maxi
23/11/1992
New Mix3:46Ten Thousand Lightyears [Remastered]MCI
88697094822
Album
CD
31/08/2007
3:46The Complete Boney M.Sony BMG
88697387272
Album
CD
24/10/2008
Original Version3:35Ultimate Boney M. - Long Versions & Rarities Volume 2: 1980-1983MCI
88697454982
Album
CD
27/02/2009

Boney M.   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Baby Do You Wanna Bump03/01/1976124
Daddy Cool18/09/1976314
Sunny01/01/197719
Ma Baker21/05/1977115
Belfast15/10/1977311
Rivers Of Babylon / Brown Girl In The Ring15/04/1978122
Rasputin / Painter Man16/09/1978510
Mary's Boy Child / Oh My Lord16/12/1978211
Hooray! Hooray! It's A Holi-Holiday14/04/1979113
El Lute / Gotta Go Home11/08/1979213
I'm Born Again / Bahama Mama22/12/197979
I See A Boat On The River10/05/198049
Children Of Paradise01/11/1980137
Malaika25/07/1981147
We Kill The World (Don't Kill The World)07/11/19811312
Kalimba de luna06/10/1984208
Mega Mix30/01/1993128
Ma Baker (Boney M. vs. Sash!)06/02/1999349
Rivers Of Babylon08/01/2011701
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Take The Heat Off Me15/01/1977511
Love For Sale11/06/1977216
Nightflight To Venus08/07/1978131
Oceans Of Fantasy29/09/1979324
The Magic Of Boney M. - 20 Golden Hits26/04/1980222
Boonoonoonoos14/11/1981357
Christmas Album26/12/1981103
Gold - 20 Super Hits30/01/1993235
More Gold - 20 Super Hits Vol. II13/11/1993873
25 jaar na 'Daddy Cool' - De grootste hits allertijden14/10/20002713
The Magic Of Boney M.25/11/2006943
 

Reviews

Puntengemiddelde: 2.43Boney M. - (I Need A) Babysitter (Reviews: 7)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Patrick7781
*
Beschamend evenals vele covers van ze.

Bearcat
**
Boney M was toen echt het spoor bijster...........dit is echt niet goed

Snormobiel Beusichem
****
▒ Aparte, maar leuke plaat uit 1983 door de populaire Duitse discogroep: "Boney M." !!! Met een hoofdrol weggelegd voor de Arubaanse DJ en danser: "Roberto Alfonso (Bobby) Farrell" (☼ 6 oktober 1949 – † 30 december 2010 ☺!!!
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?