Bob Sinclar & Sahara feat. Shaggy - I Wanna

Cover Bob Sinclar & Sahara feat. Shaggy - I Wanna
CD-Single
Yellow / N.E.W.S. 541416503596 (be)

Charts

Binnenkomst:15/05/2010 (Positie 92)
Laatste week notering:10/07/2010 (Positie 99)
Piekpositie:84 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:7
Positie aller tijden:21715 (55 Punten)
Dance:15/05/2010 / Piek: 6 / Weken: 13
In de landen:
ch  Piek: 46 / Weken: 1
de  Piek: 87 / Weken: 1
nl  Piek: 84 / Weken: 7
be  Piek: 24 / Weken: 10 (V)
  Piek: 29 / Weken: 7 (W)

Tracks

15/02/2010
Promo - CD-Single Yellow / N.E.W.S. - [be]
Toon detailsAlles beluisteren
1.I Wanna (Radio Edit)
  3:18
2.I Wanna (Reggae Version)
  3:17
   
04/2010
The Remixes - 12" Maxi D:vision DV 694
Toon detailsAlles beluisteren
1.I Wanna (Michel Calfan Remix)
7:13
2.I Wanna (Ludovic Ross, Xavier Maldini & Sylvain Armand Remix)
7:17
   
26/04/2010
CD-Single Yellow / N.E.W.S. 541416503596 [be] / EAN 5414165035961
Toon detailsAlles beluisteren
1.I Wanna (Radio Edit)
  3:19
2.I Wanna (Reggae Version)
3:17
3.I Wanna (Extended Mix)
5:24
4.I Wanna (Michael Calfan Remix)
7:13
   
18/06/2010
CD-Single Ministry Of Sound 505249800202 (Warner) / EAN 5052498002023
Toon detailsAlles beluisteren
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
Radio Edit3:18I Wanna [Promo]Yellow / N.E.W.S.
-
Single
CD-Single
15/02/2010
Reggae Version3:17I Wanna [Promo]Yellow / N.E.W.S.
-
Single
CD-Single
15/02/2010
3:29NRJ Extravadance 20541 / N.E.W.S.
N01.3466.020
Compilatie
CD
08/03/2010
Michael Calfan Remix7:08Serious Beats 62541 / N.E.W.S.
N01.3465.025
Compilatie
CD
08/03/2010
Michel Calfan Remix7:13I Wanna [The Remixes]D:vision
DV 694
Single
12" Maxi
04/2010
»» alles tonen

Shaggy   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Oh Carolina13/03/1993613
In The Summertime (Shaggy feat. Rayvon)12/08/1995216
Boombastic30/09/1995412
Why You Treat Me So Bad (Shaggy feat. Grand Puba)10/02/1996473
That Girl (Maxi Priest feat. Shaggy)03/08/1996354
Dance & Shout17/06/2000855
It Wasn't Me (Shaggy feat. RikRok)17/02/2001123
Angel (Shaggy feat. Rayvon)16/06/2001121
Luv Me, Luv Me06/10/20012410
Hope09/02/2002716
Me Julie (Ali G and Shaggy)20/04/2002615
Hey Sexy Lady (Shaggy feat. Brian & Tony Gold)02/11/2002421
Strength Of A Woman15/03/2003675
Wild 2nite (Shaggy feat. Olivia)24/09/2005592
Feel The Rush (Mascots Song) (Shaggy feat. Trix & Flix)21/06/2008593
I Wanna (Bob Sinclar & Sahara feat. Shaggy)15/05/2010847
I Need Your Love (Shaggy feat. Mohombi, Faydee, Costi)15/08/20151024
Banana (Conkarah feat. Shaggy)06/06/202036
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Boombastic21/10/1995307
Hot Shot24/02/2001363
Lucky Day16/11/20024618
44/876 (Sting & Shaggy)28/04/2018164
 

Bob Sinclar   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Ultimate Funk31/10/1998833
The Beat Goes On18/01/2003924
Kiss My Eyes05/07/2003796
Love Generation (Bob Sinclar presents Goleo VI feat. Gary "Nesta" Pine)15/10/2005327
World, Hold On (Children Of The Sky) (Bob Sinclar feat. Steve Edwards)22/04/2006819
Rock This Party (Everybody Dance Now) (Bob Sinclar & Cutee-B feat. Dollarman & Big Ali & Makedah)02/09/20061216
Sound Of Freedom (Bob Sinclar & Cutee B feat. Gary Pine And Dollarman)12/05/2007912
Rock This Party (DJ W4cko Remix) (Bob Sinclar & Cutee B feat. Dollar Man & Big Ali)09/06/2007692
What I Want (Bob Sinclar pres. Fireball)18/08/2007811
Together (Bob Sinclar & Steve Edwards)01/12/20071712
What A Wonderful World (Axwell & Bob Sinclar feat. Ron Carroll)16/08/2008146
LaLa Song (Bob Sinclar feat. Hendogg, Master Gee & Wonder Mike From The Original Sugarhill Gang)02/05/2009714
Love You No More (Bob Sinclar feat. Shabba Ranks)15/08/2009568
Peace Song (Bob Sinclar feat. Steve Edwards)07/11/2009793
New New New (Bob Sinclar feat. Vybrate, Queen Ifrica & Makedah)26/12/2009575
I Wanna (Bob Sinclar & Sahara feat. Shaggy)15/05/2010847
Tik Tok (Bob Sinclar feat. Sean Paul)06/11/2010505
Far l'amore (Bob Sinclar & Raffaella Carrà)16/04/20111612
Rock The Boat (Bob Sinclar feat. Pitbull, Dragonfly & Fatman Scoop)03/03/2012479
Someone Who Needs Me25/06/2016834
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Western Dream29/04/20064711
Soundz Of Freedom02/06/2007853
 

Sahara [RO]   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Tyalee22/08/2009474
I Wanna (Bob Sinclar & Sahara feat. Shaggy)15/05/2010847
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.17Bob Sinclar & Sahara feat. Shaggy - I Wanna (Reviews: 42)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

super50hmtv
****
Ik vond het nummer 'Tyalee' van Sahara al super, blijkbaar zijn bij Bob Sinclar ook de ogen opengegaan, en hebben gezien dat het wel een brokvol talent uit (alweer) Roemenië is. Of het daadwerkelijk een hit gaat worden, zullen we moeten gaan afwachten tot de zomer.

MUSICBOJ
****
♥ Niet het beste werk van "Sinclar", maar zeker al niet slecht te noemen. Beter dan de "LalaSong"!! Dik 4 sterren!!

Snormobiel Beusichem
**
▒ Word persoonlijk niet zo opgewonden van deze plaat uit half februari 2010 van "Bob Sinclar, Sahara & Shaggy" !!! Ik vind hem éérlijk gezegd erg tegenvallen ☺!!!

Richard (NL)
****
Wel ok, maar geen hoogvlieger

RV
****
Niet slecht, maar ik verlang terug naar de Bob Sinclar met die lekkere fluitdeuntjes als Love Generation.
Laatst gewijzigd: 15/05/2010 15:31

jeankeL
****
wat velen van gaga denken denk ik dan eerder van bob sinclar. hoe speelt die het telkens weer klaar om zo'n lekkere ,in de kop blijven hangende platen te maken. het zijn meestal geen echte topplaten of hits maar wel geweldige deuntjes. goed bezig zou ik zeggen!

JakobKOP
*****
Good
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?