Bob Offenberg - Kijk omhoog naar de zon

Cover Bob Offenberg - Kijk omhoog naar de zon
Cover

Nummer

Jaar:2012
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:28/07/2012 (Positie 75)
Laatste week notering:25/08/2012 (Positie 74)
Piekpositie:38 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:5
Positie aller tijden:15707 (200 Punten)
Download:11/08/2012 / Piek: 38 / Weken: 2
Radio NL:07/07/2012 / Piek: 6 / Weken: 10
Oranje Top 30:28/07/2012 / Piek: 8 / Weken: 7
In de landen:
nl  Piek: 38 / Weken: 5

Bob Offenberg   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Laat het sneeuwen (Bob)21/01/2006644
Als je lacht21/06/2008229
'n Knipoog, 'n kusje... 'n bosje rozen21/03/2009357
Lied voor alle moeders14/08/20103010
Als ze naar me kijkt27/08/2011297
't Is voorbij10/03/2012398
Kijk omhoog naar de zon28/07/2012385
In Parijs06/04/2013665
Amor amor03/08/2013495
Ik hou alleen van jou14/06/2014651
 

Reviews

Puntengemiddelde: 2.33 (Reviews: 6)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Snormobiel Beusichem
**
▒ Een ééntonige plaat uit juli 2012 van de 16 jarige in Schiedam geboren zanger "Bob Offenberg" !!! Uitgebracht op zijn eigen label !!! Krap 2 sterren ☺!!!

RV
****
Terug naar het smartlappengenre, maar wel met een lekker plaatje. Inderdaad een beetje hetzelfde melodietje, zelfs in de coupletten, maar verder een goed nummer. Het is duidelijk dat Bob een beetje gegroeid is als zanger.
Laatst gewijzigd: 29/07/2012 17:30

BingTheKing
**
niet aan me besteed

Rootje
*
En wéér een liedje met 'zon' in de titel. Waarschijnlijk weer met de gedachtengang er mee te scoren want een 'zomers' liedje scoort altijd, toch?
In dit geval dus niet. Klinkt als een hele slechte zomer, waar je chagerijnig van wordt...
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?